REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Eleva batuta si agresata sexual de un fost politist, sub amenintarea unei seringi

Eleva batuta si agresata sexual de un fost politist, sub amenintarea unei seringi

Replica API 26 octombrie 2010 | 00:00 166

Clipe de groaza in Parcul Tabacarie

Clipe de groaza in Parcul Tabacarie

O elevă a Liceului Energetic a fost bătută şi a scăpat în ultima clipă de viol, ieri după amiază, în parcul Tăbăcărie, din Constanţa. Potrivit poliţiştilor, incidentul a fost raportat la ora 14.10, tânăra Bianca L., de 16 ani, fiind salvată de o patrulă a poliţiei care a ajuns rapid în zonă.

Eleva se plimba cu cu un coleg şi o colegă în parc, între Delfinariu şi Dolce Vita, când au fost opriţi de un tip foarte solid, care le-a cerut bani, sub ameninţarea unei seringi cu sânge. Colegii fetei au reuşit să fugă, tânăra fiind prinsă de bărbat, care a început s-o lovească cu pumnii, după care a trântit-o la pământ şi s-a suit peste ea, încercând s-o violeze. Oamenii legii l-au prins pe scelerat chiar înainte ca acesta să-şi ducă planul la capăt. Potrivit primelor date, este vorba despre Marius Ionuţ Magda, fost poliţist la Transporturi. Anchetatorii nu exclud faptul ca fostul lor coleg să fi fost drogat sau să aibă probleme psihice, gestul bărbatului fiind greu de explicat în alte condiţii. Individul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi a fost prezentat procurorilor pentru a fi audiat. Colegul tinerei agresată, prezent ieri seară în faţa Parchetului, a declarat că ar vrea să fie şi el în arest cu agresorul, dar fără cătuşe, pentru a-i putea aplica o corecţie. La rândul ei, colega Biancăi, Sandra T. a precizat, referitor la incident că individul s-a ţinut după ei în parc, iar după câţiva metri, "a scos seringa şi ne-a ameninţat. Eu am reuşit să fug, am strigat după ajutor, dar nimeni nu m-a băgat în seamă. Am sunat la 112 şi în cele din urmă au trimis un echipaj. Noroc că a ajuns în doar trei minute", a povestit Sandra T.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614