REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Eleva de la Pedagogic care a murit în somn va fi înmormântată joi

Eleva de la Pedagogic care a murit în somn va fi înmormântată joi

Replica API 12 mai 2016 | 00:00 521

Era fiica viceprimarului de la Bărăganu

Era fiica viceprimarului de la Bărăganu

Sandra Paraschivescu Vrejoiu

Sandra Paraschivescu Vrejoiu, eleva care a murit în somn, este fiica viceprimarului din Bărăganu. Familia este devastată de cumplitul eveniment, mai ales că apropiaţii spun că nu avea la cunoştinţă ca aceasta să fi suferit de vreo boală. Cu toate acestea, eleva în clasa a XII a Colegiului Naţional Constantin Brătescu (Pedagogic) a suferit un stop cardiorespirator în timp ce dormea. Primarul localităţii Bărăgan, locul în care Sanda s-a născut, spune că tânăra era un copil bun, apreciat de familie şi profesori, iar directoarea Colegiului Naţional Constantin Brătescu spune că era foarte apreciată de profesori pentru rezultatele deosebite obţinute la învăţătură.

Era în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Constantin Brătescu şi s-a stins din viaţă în somn, în noaptea de luni spre marţi, 9 spre 10 mai anul curent. „Condoleanţe familiei. Încă nu îmi vine să cred că ai plecat asa devreme dintre noi. Îmi pare foarte rău. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace. Nu te voi uita şi încă te aştept să-mi spui că ai luat bac-ul şi că ai intrat la facultatea la care îmi ziceai ca ţi-ai dorit de mult”;

„Şocul este prea mare ca să pot realiza ce se intamplă. R.I. P, suflet!”; „Dumnezeu să te ierte, Săndruţa noastră. Nu te vom uita niciodată!”; „S-a stins o viaţă de om, am pierdut o fiinţă dragă şi pierderea este aproape imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care trece această familie şi vărul meu Alex să nu uitaţi că suntem alături de voi. Sincere condoleanţe! Te iubim Sandra” - sunt doar câteva din mesajele de condoleanţe care au început să apară la scurt timp pe contul tinerei.

Ce spun apropiații despre moartea subită a tinerei

Vestea că cea care era colegă cu fiica sa a plecat de printre cei vii l-a șocat pe Titu Neague, mai ales că nu știa ca tânăra să sufere de vreo boală care să-i fi adus sfârșitul tragic: ”Era un copil deosebit. Avea rezultate bune la învățătură, era printre primii pe la liceu. Era un copil bun, care provenea dintr-o familie bună. Nu știu dacă avea vreo problemă de sănătate”, a declarat Titu Neague, primarul localității Bărăganu. Sandra urmează să fie înmormântată joi, 12 mai.

Directoarea Colegiului Național Constantin Brătescu, Anamaria Ciubotaru, spune că Sandra era un copil excepțional care avea parte de toată stima și aprecierea profesorilor și colegilor deopotrivă: ”Nu cunosc detalii despre starea ei de sănătate, ea fiind din Bărăganu și părinții ei locuind în Lanurile. N-am avut-o ca elevă. Toți profesorii, colegii mei spun că a fost un copil excepțional. Ieri a mers doamna dirigintă cu colegii la ea acasă”, a declarat Anamaria Ciubotaru, directoarea Colegiului Național Constantin Brătescu. Sandra are o soră mai mică, iar familia ei locuiește acum în localitatea Lanurile.

Diriginta și colegii ei au fost deja acasă la tânără pentru a a fi alături de familie în aceste clipe atât de cutremurătoare pentru cei dragi. Vestea i-a înmărmurit pe toți cei din jurul ei, mai ales pentru că se spune că ar fi făcut infarct. Iar acest lucru nu este prea des întâlnit la tinerii de vârsta ei. Mai mulți din prietenii ei din mediul virtual și-au schimbat poza de profil cu o fundă neagră, simbolizând doliul și tristețea că prietena lor s-a stins din viață atât de devreme.

Potrivit polițiștilor constănțeni, cel care ar fi găsit-o moartă pe Sandra a fost prietenul ei. Acesta a avut un șoc când și-a găsit iubita fără suflare, așa că a sunat alarmat la 112. În urma necropsiei, s-a stabilit că de vină a fost insuficiența cardio-respiratorie.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218