REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Elevii constănțeni, în clinciuri și cu actuala conducere a Inspectoratului Școlar

Elevii constănțeni, în clinciuri și cu actuala conducere a Inspectoratului Școlar

Replica API 25 august 2015 | 00:00 255

O luăm de la capăt

O luăm de la capăt

Disputele dintre Asociația Elevilor din Constanța și fostul inspector școlar general, Răducu Popescu, au fost de notorietate. Se pare că și colaborarea cu urmașa lui Popescu, Gabriela Bucovală, a pornit cu stângul și este posibil să ne întoarcem la vremurile nu demult apuse.

Reprezentanții AEC au încercat să ia parte la conferința de presă de luni, prilejuită de preluarea mandatului de inspector școlar general de către Gabriela Bucovală, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța la sediul Instituției Prefectului. La intrarea în sala în care ar fi urmat să aibă loc evenimentul, accesul celor doi reprezentanți ai AEC a fost refuzat de către purtătorul de cuvânt al IȘJ, aceasta din urmă motivând că „elevii nu au voie să intre”.

AEC se declară dezamăgită și consideră că atitudinea reprezentanților IȘJ a fost un afront adus organizației, căreia, deși era factor interesat, nu i-a fost permis accesul la un eveniment public.

„Sper că întâmplarea de astăzi a fost doar o greșeală de gestionare a evenimentului și nu reprezintă politica din acest mandat pentru relația cu reprezentanții elevilor. Îi doresc doamnei Bucovală mult succes în mandatul de inspector general și sper că va fi unul în care dialogul cu reprezentanții beneficiarilor primari ai sistemului educațional va fi o prioritate, iar IȘJ va sprijini demersurile AEC în beneficiul elevilor constănțeni, precum acordarea burselor școlare”, a spus președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218