REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Elevii de la Hârşova au liber să copieze la bacalaureat?!

Elevii de la Hârşova au liber să copieze la bacalaureat?!

Replica API 14 mai 2012 | 00:00 140

Cică nu sunt fonduri pentru montarea camerelor

Cică nu sunt fonduri pentru montarea camerelor

Liber la copiat! Reprezentanţii Liceului Cotovu din Hârşova spun că nu există fonduri pentru instalarea camerelor de luat vederi în sălile de examen, chiar dacă Ministerul Educaţiei a cerut acest lucru pentru bacalaureat. "Reprezint Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ, confirm că această problemă este în dezbatere, dar nu sunt fonduri. Din punctul meu de vedere camerele de supraveghere nu ar rezolva fraudarea rezultatelor la bacalaureat. În cazul în care nu este energie electrică acestea nu pot funcţiona. Însă, dacă supraveghetorii îşi fac datoria, atunci nu este nevoie de un astfel de sistem", a spus profesorul Alexandru Bujeniţă, fostul director al Liceului Cotovu. Profesorul a lăsat să se înţeleagă că gradul de promovabilitate la bacalaureat la Hârşova va fi mai mare, faţă de alte unităţi de învăţământ care vor instala camere de supraveghere în sălile de examinare.

Ce promisiuni a făcut directorul adjunct elevilor

De cealaltă parte, elevii Liceului Ioan Cotovu din Hârşova, care urmează să susţină examenul de bacalaureat, susţin că profesorul Maria Bucşan, directorul adjunct al unităţii de învăţământ, le-ar fi promis că nu se vor monta camere de luat vederi în şcoală şi că îi va lăsa să copieze numai dacă familiile lor vor vota la proximele alegeri cu PSD (!!). Menţionăm că până la ora închiderii ediţiei "Replica" profesorul Maria Bucşan nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102