REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Elevii din Medgidia și Poarta Albă vor da lecții despre alimentația echilibrată!

Elevii din Medgidia și Poarta Albă vor da lecții despre alimentația echilibrată!

Replica API 18 octombrie 2018 | 01:04 398

Sărbătorită în fiecare an în data de 16 octombrie, Ziua Internațională a Alimentației a fost marcată de elevii din cadrul Școlii Gimnaziale “Ion Luca Caragiale” Medgidia prin activitatea de consiliere colectivă „Alege să fii sănătos”.

Elevii de la Colegiul Agricol Poarta Albă

Scopul activității a fost de a-i conștientiza pe elevi de importanța unei alimentații echilibrate, pentru menținerea unei stări de sănătate optimă. Coordonatorii evenimentului au fost profesoarele Alexandrina Iarcă, Anca Teodorescu, Iuliana Roșu, Ana-Maria Bulai, Elena Cristea, Ghiulnas Reșit, Iuliana Ene.

Ziua Mondială a Alimentației a fost marcată și la Colegiul Agricol Poarta Albă, printr-o serie de activități.

Probele pe care le-au avut elevii s-au desfășurat în echipe și au cuprins: alfabetul fructelor și legumelor, rebus tematic, prepararea de salate din fructe și legume de sezon. Profesoarele Sanda Stîngă Sanda și Doina Grozea au degustat delicatesele pregătite de elevi. Activitatea, coordonată de prof. Viorela Vlad și bibliotecar- documentarist Georgeta Oprea, s-a bucurat de un real succes, cadrele didactice fiind de părere că elevii au avut ce învața din această experiență.

Ziua Mondială a Alimentației, la Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” Medgidia

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Elevii sa puna mana pe carte.De rest au grija parintii!
0
0
Ingredientele le-au platit parintii, pe principiul invatamant gratuit sau au fost sponsorizate ?Haideti sa facem activitati,sa primim puncte la evaluari in dosare pe banii elevilor,parintilor. Ar trebui sa precizati pentru transparenta....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218