REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Elevii Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța au avut rezultate notabile la concursuri și olimpiade școlare

Elevii Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța au avut rezultate notabile la concursuri și olimpiade școlare

Replica API 17 martie 2018 | 00:00 386

Elevii Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații demonstrează încă o dată faptul că acordă o atenție deosebită nu numai pregătirii teoretice cât și celei practice. Pregătiți de cadrele didactice de specialitate în colaborare cu agenții economici parteneri , elevii participă în fiecare la Olimpiada pentru disciplinele din Aria curriculară Tehnologii, în domeniile de pregătire acreditate în unitatea noastră școlară: Electric și Electronică-Automatizări.

În fiecare an, elevii Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații s-au calificat pentru participarea la Etapa națională unde au ocupat întotdeauna locuri pe podimul premianților.

Păstrând această tradiție și anul acesta, elevii: Banciu Adrian Laurențiu- Clasa a XII-a- Domeniul Electric-electrotehnic-electromecanic, Ghibîrsină Cătălin Andrei- Clasa a XI-a- Domeniul Electronică, Automatizări, Telecomunicații, Luțu George Theodor- Clasa a XII-a- Domeniul Electronică, Automatizări, Telecomunicații, vor participa la etapa națională.

Trebuie felicitați și ceilalți elevi participanți: Gheorghe Adrian Ovidiu, clasa a XI-a, Andrei Ștefan Valentin, clasa a XII-a clasați pe locul II, respectiv III, pentru domeniul Electronică, Automatizări, Telecomunicații și elevii Mengazi Ainur și Șerbu Daniel Andrei care au obținut mențiuni pentru domeniile Electric-Electrotehnic-Electromecanic, respectiv Electronică , Automatizări, Telecomunicații.

Rezultate notabile au obținut și la Concursul deMatematică aplicată A. Haimovici la care, elevii: Luțu George Theodor, Axinte Gabriel Alexandru-clasa a XII-a, Ciurea Alexandru Cristian- Clasa a XI-a, Delegeanu Cristian- Clasa a X-a , care s-au calificat și vor participa la etapa interjudețeană a concursului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614