REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Elevii NU vor putea REVENI în CLASE la TOAMNĂ

Elevii NU vor putea REVENI în CLASE la TOAMNĂ

Replica API 14 iulie 2020 | 00:20 1994

Ministrul Educației a declarat că sunt șanse mici ca școala să înceapă în regim normal din toamnă. Monica Anisie susține că situația actuală nu permite ca toți elevii să fie aduși în clase. Astfel, unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică.

Monica Anisie

Ministrul Educației, Monica Anisie a declarat că sunt șanse mici ca școala să înceapă în regim normal din toamnă. Aceasta a propus mai multe scenario în conformitate cu recomandările Ministerului Sănătății. Astfel, s-a ajuns la concluzia că cea mai bună metodă pentru începerea anului ar fi aceea ca elevii să fie împărțiți, unii la școală, unii pe online. ”Am analizat modalităţile în care am putea redeschide unităţile de învăţământ începând cu 2020 – 2021. Toate scenariile pe care le avem ţin cont de recomandările Ministerului Sănătăţii. Cel mai bun scenariu va fi acela în care elevii, unii vor fi la şcoală şi alţii vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcţie de situaţia epidemiologică. Luăm în calcul dacă nu va fi nicio problemă, dar nu cred.... unul dintre scenarii era să începem normal, dar nu e cazul de situație normală - sau dacă va fi din ce în ce mai rău mai rău, să continuăm învățarea online”, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie.

Referitor la nemulţumirile exprimate de elevi în legătură cu educaţia online, ministrul a declarat că vor fi organizate cursuri de formare pentru profesori, ”pentru a îmbunătăţi ceea ce s-a făcut”.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca se vopseste blond dispare si ultima diferenta intre cele 2 madame.intelectul e asemanator se pare
0
0
care e incuiat la minte. Nu masca e problema.Asta e doar scuza. Nu mai sunt resurse pt toti mancatorii care si-au gasit un culcus cald la stat.
2
0
Asa se va intampal daca nu purtam masti!
1
2
Si asa se duceau de pomana ,materii prea grele si prea incalcite care sunt facute de profesori incompetenti , si elevi ...tembeli digitalizati !
5
0
Cei de clasa I vor primi "diploma" de absolvire in data de 15 septembrie 2020, semnate de menistra idioata.
6
0
Cum vor invata cei din cls 1 online? Va fi scoala dupa orar la fiecare clasa sau se va invata minim necesar? Sunt atatea discipline de invatat!
9
0
cred ca se doreste digitalizarea, astfel nu se explica
7
1
de am fi avut si noi pe vremea noastra parte de asa vacanta mare
9
2
Dupa ce k scoala era vai de ea,iar copiii abia invatau ceva,de-acum incolo va fi prapad.Doar cei cu posibilitati financiare kre vor face meditatii private vor mai invata ceva,restul la munk pe camp si constructii.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614