REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ELEVII pot fi liniştiţi! Poliția Siguranță Școlară își va începe activitatea

ELEVII pot fi liniştiţi! Poliția Siguranță Școlară își va începe activitatea

Replica API 13 septembrie 2020 | 09:14 2733

Odată cu debutul anului școlar, Poliția Siguranță Școlară își va începe activitatea. Polițiștii de la această structură vor acționa exclusiv pentru un mediu școlar sigur, pe toate aspectele ce privesc elevii și profesorii.

Asigurarea unui mediu școlar sigur, protejat de diferitele forme de manifestare a criminalității, este o prioritatea pentru Poliția Română.

În vederea îndeplinirii acestui obiectiv, a fost aprobată înființarea unei structuri de poliție care să participe activ la consolidarea unui climat optim de siguranță în unitățile de învățământ.

Începând de luni, 14 septembrie 2020, polițiștii de la siguranța școlară își vor începe misiunile pentru protejarea elevilor.

Aceștia vor acționa împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și Poliției Române, precum și cu alte instituții și organizații neguvernamentale, într-un efort conjugat, în scopul creării unui mediu sigur atât pentru elevi, cât și pentru personalul din învățământ și implicit pentru societate.

Polițiștii de la siguranță școlară vor dezvolta parteneriatul poliție-școală-comunitate, în vederea realizării unui proces educațional antiinfracțional și antivictimal.

Începând cu acest an școlar, odată cu crearea acestei structuri specializate, în mediul școlar va exista o prezență mult mai mare și mai activă a polițiștilor.

De asemenea, o mai bună interacțiune cu elevi, cu familiile acestora și cu profesorii, precum și cunoașterea caracteristicilor socio-demografice din zona unităților de învățământ vor ajuta la prevenirea bullying-ului și a faptelor antisociale.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PENTRU COPII BATAUSI.ACESTE ZDRENTE SUNT TRIMISE DE PARINTI SA FACA SPORTURI DE CONTACT.O SA LE TREACA LA PARINTI CAND ISI VAD PANARAMELE IN PUSCARUE
1
0
Ce poate face politia cand fetele sa bat mai rau decat nebunii din cluburi sau baruri?
4
0
Nu are nici un rost sa mai angajeze alte putori,politia locala poate sa se oacupe de scoli pentru ca si asa taie frunze la caini si sunt la dispozitia primarilor,numai cheltuiti alti bani pt.ca nu are rost.
5
1
...de la SIGURANTA SCOLARA, trebuie sa doarma intr-o incapere,unde slugile de la butice,restaurante,sa le aduca PIZZA...la picioare...altfel...nu se poate..o vrajeala de numai...2 lei...
3
1
Sunt si pedofili printre ei? Gen Eugen Stan...
4
1
alti sugatori de bani de la buget....
3
1
Si noi sagetile INTERLOPILOR si PROXENETILOR din Roumania cu ce mai traim?.Nu vreau sa divulg unde sunt fetele si cati militieni sunt implicati in cazul meu.
5
0
vela urmasul desteptului de Igas
2
0
POATE NE ZICE SI CONFORT URBAN SAU FAGABOU CAND O SA SE FACA TRECERE DE PIETON DE PE STR PARANG, SC 8 ??!!!??!!!!????!!!???!!!!?
4
0
Desfiintati odata localii!
11
2
vrajeala ei nu au resursa umana instrada pentru infractori si infinteaza politia siguranta scolara,,,,,,,,,,poate ati infintat alianta politie,jandarmerie,isu,si locala ca sa aveti atatea resurse pentru scolli,,,,pinochio!!!Mai bine iesiti in strada si ocupativa de infractori si clanuri care fac legile prin cartiere si voi nu ii deranjati
7
0
Orban cand plmea infiintati POLITIA IMPOTRIVA PROXENETILOR SI INTERLOPILOR DIN ROUMANIA ??? SAU SUNTETI CORUPTI SI VA ESTE FRICA CA SUNT DIVULGATI CANT EUROI PRIMITI LUNAR DE ACESTIA ?.
9
0
deci amenzi ptr nepurtarea mastii la scoala
7
1
cite politii avem si toate incurajeaza infractorii,plus asa zisa justitie?? politie economica,jandarmerie,politie locala,jdemi de securisti,sri,sts,etc,forte speciale,acum si politia scolilor? ba da politi, sparlamentarilor,bugetarilor,spitalelor,etc,cind le fAceti? toate asa zisele firme de paza pline de trintori vlajgani si nu are cine sa culeAga via? un bouar cu zece vsci si sute de oi care n.adat un leu la sanatate,stat,toata viata,cica e sarac,face scoala copiilor moca pe banii nostri,se duce la spital moca,si primeste si pensiedupa ce n.a cotizAt O Zi,lafel ca unul ce amuncit din greu ?
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614