REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Elevii și studenții nu vor avea gratuitate 100% pe liniile de transport în comun

Elevii și studenții nu vor avea gratuitate 100% pe liniile de transport în comun

Replica API 1 iunie 2017 | 00:58 586

Consilierul local municipal liberal Cristina Văsii a propus, în cadrul Ședinței de Consiliu din data de 31 mai, acordarea de subvenții de 100% pentru studenți și elevi pe RATC. "Așa am acorda un sprijin tinerilor", a spus ea, depunând un amendament, dar care nu a trecut întrucât consilierii PSD și PMP s-au opus!

Concluzia este că elevii și studenții nu vor avea gratuitate 100% pe liniile de transport în comun.

În legătură cu acest aspect, primarul Decebal Făgădău a ținut să facă câteva precizări. „Mie la toate proiectele pe care le-am promis mi-au cerut studii. Să aduci un amendament fără a veni cu un studiu înseamnă că este o declarație politică și nu una serioasă. Menționez că în aceste momente RATC-ul trece printr-o etapă de reorganizare, însă pe viitor voi avea în vedere și acest aspect”, a spus edilul.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa vina un liberal cu propuneri de mocangeala? Parca doar psd-ul era cu pomenile! Si oricum se trage chiulul in draci de aceasta categorie. Nu mai bine ar face
0
0
Raszvane,de tot ce folosesti si mananci zilnic sunt facute de zdrentele comuniste.Si prosti de parinti ai tai care au facut un prost ca tine au fost comunisti.....
1
0
Reorganizare RATC cu cine ma Fagadau cu Nita care a fost angajatul luiComanescuGSP tu l-ai pus director sa te vad ce o sa faci cand vor veni soferii peste tine.Esti cel mai slab primar.Nu vei termina mandatul sigur.
2
0
cat credeati ca vor tine toata aceasta parada de promisiuni? Acum avem alceva pe ordinea de zi promovarea OII dlui Titus Mircea Dobre!!!!!
5
0
Dar cei care se plimba toats ziua cu ratc gratis nu se gasesc alte soluti poate unii elevi si studenti nu au posibilitate sa isi achizitioneze ab. sau bilete ei sunt viitorul orasului si al judetului constanta rusine
2
2
Normal ca nu merg gratis , pe astia nu-i pacalesti cu o cana de zahar si 2 aripioare de pui.Sa traiasca zdrentele foste comuniste care merg gratis pe banii nostrii.
4
1
Uraaaaaaaa psd. Uraaaaaaa psd
4
1
Ptr wtf Nu urmaresc antena3! asa ca tu mananci cacat ondulat de la alt post tv!
4
0
Spuse spectatorul de Antena3 ce asteapta ajutorul social.
2
5
Tinerii frumusei si liberi nu merg gratis cu transportul in comun? Nu se poate asa ceva! La cat se straduie ei sa se trezesca din betie ptr a merge la cursuri si sa nu adoarma pe- acolo,meritau si ei macar deplasarea moca la scoala!
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102