REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Elevul care şi-a înjunghiat colegul nu a avut remuşcări la interogatoriu

Elevul care şi-a înjunghiat colegul nu a avut remuşcări la interogatoriu

Replica API 22 noiembrie 2019 | 00:00 375

VIDEO

VIDEO

Prezent la Școala numărul 6 "Nicolae Titulescu", noul inspector ISJ, Sorin Mihai a transmis joi, 21 noiembrie a.c. detalii legate de incidentul grav, semnalat în data de 20 noiembrie.

Un elev de clasa a VII-a l-a înțepat pe un altul cu un obiect ascuţit, mai exact un cuţit de bucătărie. Într-o conferință de presă oferită de noul inspector al ISJ, Mihai Sorin, acesta a transmis datele exacte producerii evenimentului neplăcut. „ A fost deschisă o anchetă în acest caz. Ce vă pot spune este că rana a fost una ușoară, superficială însă elevul va sta 3 zile acasă pentru a evita orice neplăcere" a transmis Sorin Mihai.

Inidentul s-a produs la intrarea elevilor în școală, exact după pauza mare. Vinovatul l-a așteptat pe celălalt copil și l-a înjunghiat cu un cuțit mic de bucătărie pe care îl avea în buzunarul de la haină. În imediata apropiere a celor doi era femeia care se ocupă de curățenia în școală, aceasta fiind și persoana care l-a dus pe cel vătămat la cabinetul medicului. După faptă, elevul care și-a înjunghiat colegul a luat-o la fugă cu ghiozdanul în spate, ascunzându-și obiectul ascuțit în mânecă, după cum se putea observa pe camerele de supraveghere ale școlii. Imediat au fost anunțați directorul, diriginta, dar și psihologul. Cu toate că rana nu era gravă, direcțiunea școlii a decis să sune la ambulanță, sesizându-se astfel și poliția. Astfel, poliția a demarat o anchetă în acest caz. Prezentă la conferință, Mihaela Nicolae, directoarea școlii, a transmis că este șocată de gestul copilului și că așa ceva nu s-a mai întâmplat în școală.

Cei doi copii aveau divergențe de ceva vreme din pricina unui joc pe calculator însă nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. Părinții însă, știau de certurile dintre cei doi. „Părinții celor doi copii știau de certurile dintre ei însă după o discuție avută cu cei doi, cu o zi înainte de acest eveniment neplăcut, au crezut că totul s-a rezolvat, însă, iată că nu a fost așa”, a transmis directoarea școlii. Aceasta a mai precizat faptul că cel care a săvârșit fapta nu a dat nici un semn că ar intenționa să facă acest lucru, comportânu-se normal la ore. Aceasta a mai spus că elevul nu a manifestat nici un gest de repulsie sau părere de rău față de poliție sau conducere, fiind extrem de calm și liniștit când aceștia l-au interogat.

Deocamdată nu se știe exact ce se va întâmpla cu elevul care a săvârșit această faptă. Inspectorul școlar general, Sorin Mihai a precizat că va transmite date imediat cum le va dobândi.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema este foarte complexa! Familie, educatie, religie,etc. !!! Dar poate copilul a luat cutitul de bucatarie de acasa ca sa exerseze taiatul cepei in solzisori sau filetarea pestelui in recreatie! Asa ca bine ar fi ca parintii acestuia sa tina cont si sa-l indrume catre o scoala profesionala de specialitate .bucatari-cofetari. Oricum mai bine decat sa ajunga la scoala de la Poarta Alba.
1
0
Ceea ce voi nu intelegeti este ca sunteti depasiti! Uitati-va la tuta asta de directoare, de-abia pronunta online de zici ca cine stie ce ozn o fi. Si cum comenteaza ea asa in stile neobolsevic-provine dintr-o familie buna - paraca asta conteaza vezi cazul huidu care il durea la pula de aia in agonie in schimb plangea cu foc dupa mertzan! Nu a avut repulsie fata de militieni ? Da, asta si mie mi se pare anormal! In schimb de ce ar avea parere de rau? Din contra in mintea lui e ca a facut ce trebuia ca el asa a invatat si la scoala comunista si online-ucide sau mori! Darwin Evolutie alea alea!
1
0
Are personalitatea inca in formare, ar fi o mica sansa sa isi dezvolte empatie. La ora actuala nu exista tratament pentru psihopati adulti decat moderate impulsurile agresive.
3
0
psihopat,ve ti mai auzi de el!
9
0
Comportament a la viitor gh.dinca. Evaluat psihologic, ca in cazul asta devine pericol public.Daca te doare la basca dupa ce ai facut o infractiune grava si premeditata inseamna ca ai o problema, ori la balaceanca ori la portita alba.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102