REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ellen DeGeneres îşi cere scuze pentru climatul de muncă ''toxic'' din spatele show-ului său

Ellen DeGeneres îşi cere scuze pentru climatul de muncă ''toxic'' din spatele show-ului său

Replica API 1 august 2020 | 00:00 1188

Ellen DeGeneres şi-a cerut joi scuze faţă de echipa programului său, după ce au ieşit la lumină mărturii care denunţau un climat de muncă "toxic", hărţuire profesională şi rasism în spatele emisiunii de divertisment TV "The Ellen DeGeneres Show", relatează EFE, citat de Agerpres.

Ellen DeGeneres

"În prima zi a programului nostru, am spus asta la prima noastră întâlnire, că 'The Ellen DeGeneres Show' va fi un loc al fericirii: nimeni nu va ridica vocea şi toată lumea va fi tratată cu respect", notează actriţa într-o scrisoare dezvăluită de publicaţia The Hollywood Reporter.

"Evident ceva s-a schimbat şi sunt dezamăgită să aflu că nu s-a întâmplat astfel. Iar pentru aceasta îmi pare rău. Oricine mă cunoaşte ştie că acest lucru este contrar a ceea ce cred şi ceea ce aştept de la show-ul nostru", adaugă DeGeneres, care a subliniat că este în desfăşurare o investigaţie internă pentru a soluţiona situaţia.

The Hollywood Reporter a asigurat că Ed Glavin, unul dintre cei trei producători executivi ai emisiunii "The Ellen DeGeneres Show", va fi unul dintre cei care va părăsi programul după plângerile primite.

Programul de divertisment condus de populara actriţă americană din 2003 este una dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment din industria de televiziune americană, iar conţinuturile sale sunt urmărite în multe alte regiuni ale lumii, având o mare influenţă în cultura populară datorită invitaţilor prezenţi în platou.

Compania WarnerMedia a contractat serviciile unei firme private de investigaţie, după ce a fost informată că emisiunea de divertisment "The Ellen DeGeneres Show" promovează un mediu de lucru "toxic", hărţuirea profesională şi rasismul. Informaţia a fost dezvăluită după ce site-ul BuzzFeed a publicat un reportaj în care foşti angajaţi ai emisiunii au acuzat echipa show-ului de "rasism" şi de "mediu toxic la locul de muncă".

În reportaj erau denunţate comentarii nepotrivite şi o dinamică a "fricii" prin care angajaţii erau vizaţi de represalii, dacă îşi luau zile libere pentru probleme medicale sau familiale, printre alte exemple.

Nu este prima dată când acest format TV de succes este criticat de persoane care au lucrat la programul prezentat de Ellen DeGeneres, care, în pofida carismei şi a popularităţii actriţei, a primit critici de la unii dintre invitaţi, care s-au plâns că au fost trataţi din partea ei cu răceală şi lipsă de cordialitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614