REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Elon Musk respinge acuzațiile de comportament sexual inadecvat

Elon Musk respinge acuzațiile de comportament sexual inadecvat

Replica API 23 mai 2022 | 17:04 893

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, a negat afirmațiile conform cărora s-a expus unui angajat al companiei sale de rachete, SpaceX, în urmă cu șase ani.

Un raport publicat joi de Business Insider susținea că SpaceX i-a plătit fostului însoțitor de zbor 250.000 de dolari pentru a soluționa reclamația.

„Acele acuzații sălbatice sunt complet neadevărate”, a scris el pe Twitter.

Musk a declarat pentru Business Insider că articolul său a fost o „piesă de succes motivată politic”.

Fondatorul SpaceX a sugerat că articolul a fost menit să interfereze cu achiziția de 44 de miliarde de dolari a Twitter și să calomnieze recenta schimbare în politica sa.

El a folosit site-ul de socializare pentru a anunța că „nu mai poate sprijini” Partidul Democrat miercuri, spunând că intenționează să voteze pentru republicani la viitoarele alegeri.

Acțiunile companiei sale de mașini electrice, Tesla, au scăzut vineri.

Potrivit Business Insider, SpaceX i-a plătit femeii anonime un acord de despăgubire care a fost stabilit în afara instanței și, ca parte a acordului, nu i s-a permis să dea în judecată compania sau să vorbească despre presupusul incident.

Revista citează un prieten anonim al însoțitorului de bord, despre care susținea că a furnizat o declarație semnată ca parte a procesului de soluționare.

Prietenul a spus că Musk s-a expus fostului angajat - un membru al echipajului din cabină, în 2016, în timp ce primea un masaj de la ea la bordul avionului său privat.

Se spune că și-ar fi expus organele genitale, i-a atins piciorul fără consimțământ și i-a oferit să-i cumpere un cadou dacă ea „ar face mai mult”.

BBC nu a putut confirma aceste rapoarte în mod independent.

Într-o serie de tweet-uri joi noaptea târziu, el a susținut că prietenul citat în raport era „o actriță/activistă de extremă stângă din [Los Angeles] cu o agendă politică” - și a provocat-o să valideze afirmațiile, și să descrie cum arată părțile intime pe care susține că le-a văzut, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218