REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Elon Musk şi-a făcut debutul în calitate de prezentator al emisiunii umoristice „Saturday Night Live“

Elon Musk şi-a făcut debutul în calitate de prezentator al emisiunii umoristice „Saturday Night Live“

Replica API 11 mai 2021 | 00:00 755

Elon Musk, CEO al companiilor Tesla şi SpaceX, şi-a făcut debutul sâmbătă seară în calitate de prezentator al emisiunii americane de televiziune ''Saturday Night Live'' (SNL), informează AFP, citată de Agerpres.

Elon Musk

Controversatul multimiliardar, a cărui prezenţă în cadrul emisiunii umoristice a fost extrem de anticipată, un mare susţinător al criptomonedelor, nu a ratat şansa de a promova din nou Dogecoin, o monedă virtuală creată în glumă, pe care a legitimat-o cu ajutorul mesajelor sale de pe Twitter.

Într-un scheci în care i se pune insistent întrebarea "dar ce este de fapt Dogecoin?", Elon Musk răspunde în cele din urmă: ''este un vehicul financiar de neoprit, care va cuceri lumea''. Antreprenorul a adăugat cu entuziasm: ''înainte către Lună!''.

Cu toate acestea, prestaţia lui Musk, un invitat mai puţin obişnuit în cadrul SNL nu a avut drept efect creşterea ''până la Lună'' a cursului de schimb al Dogecoin, care a pierdut 5 cenţi în timpul emisiunii şi a ajuns în final la 55 de cenţi.

Magnatul în vârstă de 49 de ani, a cărui participare la celebra emisiunea umoristică a stârnit polemică, şi-a jucat propriul rol.

Şi-a făcut apariţia într-o ţinută complet neagră, prezentându-se drept ''prima persoană cu sindromul Asperger invitată la SNL... sau cel puţin care recunoaşte acest lucru''.

Musk, care a minimizat în afirmaţii anterioare gravitatea pandemiei, a încercat să se reabiliteze spunând că ''măştile sunt oportune''. Într-o scenetă în care a apărut costumat în Wario, duşmanul eroului din jocul video Super Mario, Elon Musk a subliniat că ''nu este diabolic, ci doar neînţeles''.

Fondatorul SpaceX a dat totodată dovadă de un umor macabru într-un scheci despre un astronaut trimis pe Marte, căruia îi spune ''că nu va supravieţui acestei misiuni'' şi căruia îi explodează apoi capul în timpul unei transmisiuni în direct pe ecranele din Times Square.

Şi ca o aluzie ironică la adresa rachetei chineze care s-a dezintegrat duminică deasupra Oceanului Indian, prezentatorii emisiunii s-au întrebat: "dar de ce este oare Elon Musk invitat în emisiune? Acum ştim, avea nevoie de un alibi!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920