REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Elon Musk, ţinta grupării de hackeri Anonymous: 'Oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenţie'

Elon Musk, ţinta grupării de hackeri Anonymous: 'Oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenţie'

Replica API 7 iunie 2021 | 23:43 820

Elon Musk este noua ţintă a grupului de hackeri Anonymous, relatează New York Post, potrivit mediafax.

Anonymous a postat un videoclip în care unul dintre hackeri vorbeşte despre SpaceX, felul în care îşi exploatează şeful Tesla angajaţii şi despre cum „face mişto în mod constant” de pieţele de criptomonede.

„În ultimii câţiva ani te-ai bucurat de cea mai favorabilă reputaţie pentru că ai atins dorinţa pe care mulţi dintre noi o avem de a trăi într-o lume cu maşini electrice şi explorare spaţială”, spune unul dintre hackeri într-un videoclip, postat pe Twitter sâmbătă.

„Recent... oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenţie”, potrivit mesajului venit după ce Musk a postat încă un tweet despre Bitcoin, vineri.

„Bineînţeles, şi-au asumat riscul când au investit şi toată lumea ţine cont şi stie de volatilitatea în cripto, dar tweeturile dumneavoastră din această săptămână arată o ignoranţă clară faţă de persoanele cu venituri medii”, se arată în video.

Anonymous, care s-a implicat de-a lungul timpului în atacuri cibernetice îndreptate împotriva departamentelor de poliţie, politicieni, companii financiare şi religii, a continuat să lanseze ceea ce părea a fi un avertisment vag către şeful Tesla.

„Poate credeţi că sunteţi cel mai inteligent, dar acum v-aţi cunoscut adversarul. Suntem anonimi! Suntem legiune. Aşteptaţi-ne”, a spus hackerul.

Musk nu a abordat direct ameninţarea subtilă, dar la aproximativ 20 de minute de la postarea grupului, Musk a scris pe Twitter: „Nu ucide ceea ce urăşti, salvează ceea ce iubeşti”, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102