REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Elton John a întrerupt brusc un concert pe care-l susţinea la Auckland din cauza unei pneumonii

Elton John a întrerupt brusc un concert pe care-l susţinea la Auckland din cauza unei pneumonii

Replica API 18 februarie 2020 | 00:00 404

Elton John

Elton John a întrerupt brusc un concert pe care îl susţinea în Noua Zeelandă în cadrul turneului său mondial şi şi-a cerut scuze aproape în lacrimi fanilor, explicând că suferă de o pneumonie, informează AFP, citată de Agerpres.

Superstarul britanic în vârstă de 72 de ani întâmpinase dificultăţi în a cânta duminică seară, aşezat la pianul său, la concertul desfăşurat la Mount Smart Stadium din Auckland.

După ce a fost examinat de un doctor cu un stetoscop, artistul a mai interpretat două piese înainte de a se opri în mijlocul concertului: "Nu pot cânta, tocmai mi-am pierdut vocea", a declarat el publicului cu o voce răguşită.

"Trebuie să plec, îmi pare foarte rău", a continuat cântăreţul, vizibil emoţionat.

Secvenţele video îl arată pe Elton John îmbrăcat într-un costum albastru, stând la pian şi ridicând din umeri în faţa mulţimii, într-un gest de neputinţă.

Artistul poate fi văzut părăsind apoi scena, ajutat de membrii echipei sale, în timp ce mulţimea îl aclamă.

"Fusesem diagnosticat cu pneumonie atipică în ziua respectivă, dar am fost hotărât să vă ofer cel mai bun spectacol posibil", a scris ulterior vedeta pe contul său de Twitter.

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a declarat că l-a întâlnit pe cântăreţ înainte de concertul său de duminică şi că "se putea vedea că acesta nu se simte bine".

"Având în vedere că are ceea ce se numeşte pneumonie atipică, faptul că a petrecut circa două ore pe scenă pentru a susţine un astfel de concert este incredibil şi foarte generos", a declarat Ardern în faţa reporterilor lăudând dedicarea cântăreţului faţă de publicul său.

Elton John se află în Noua Zeelandă în cadrul turneului său mondial "Farewell Yellow Brick Road", care a început în 2018 şi este programat să se încheie la sfârşitul acestui an la Londra.

Cu sute de concerte în întreaga lume, acest turneu este considerat ultima şansă pentru fani de a-l vedea pe cântăreţ înainte de a-şi încheia cariera muzicală.

Elton John urmează să concerteze în Auckland marţi şi joi înainte de a călători în Australia pentru încă şapte concerte. Promotorul etapelor turneului din Australia şi Noua Zeelandă, Chugg Entertainment, a declarat că în prezent vedeta se odihneşte şi că programul concertelor va continua aşa cum este planificat. "Medicii sunt siguri că se va recupera", a declarat o purtătoare de cuvânt.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne intereseaza perversul asta.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920