REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Elvis Presley avea relaţii intime cu soţia celui mai bun prieten? "Johnny Cash era gelos"

Elvis Presley avea relaţii intime cu soţia celui mai bun prieten? "Johnny Cash era gelos"

Replica API 24 iulie 2021 | 00:00 1478

Elvis Presley şi June Carter au făcut turnee împreună şi au avut întotdeauna o relaţie specială. Ba mai mult, starul i l-a prezentat vedetei de muzică country pe viitorul ei soţ, Johnny Cash. Fiul artistei, John Carter Cash, dezvăluie că mama lui obişnuia să-l lase pe Elvis să rămână peste noapte şi tatăl său era gelos pe Rege. Dar au avut cei doi o aventură?

Relaţia amoroasă dintre June Carter şi Johnny Cash este una dintre cele mai mari (şi mai complicate) din istoria muzicii. Amândoi erau căsătoriţi când s-au întâlnit şi, deşi legătura lor s-a născut imediat, au mai durat încă doisprezece ani până când au putut fi împreună. Dar, la început, au existat mai multe zvonuri despre June şi Regele - chiar şi primul ei soţ credea că au o aventură, scrie okmagazine.ro.

Elvis şi June erau contemporani pe scenele muzicale din Memphis şi din sudul SUA la mijlocul anilor 1950 şi adesea făceau turnee împreună. Familiile lor erau chiar rude îndepărtate.

June s-a căsătorit cu cântăreţul Carl Smith în 1952, dar mariajul lor s-a produs tocmai când cariera lui Elvis luase avânt, în 1955 şi 1956. John spune că până şi Carl avea convingerea că între cei doi se întâmplă ceva. După ce cuplul s-a despărţit, Elvis rămânea peste noapte la June.

„Deşi mama a susţinut întotdeauna că nu a avut niciodată o aventură cu Elvis, Carl (primul ei soţ) credea altceva şi poate că avea motive motive întemeiate. După ce Carl s-a mutat din casa lor din Madison, mama îl lăsa uneori pe Elvis să rămână la ea acasă, pe principiul „odihneşte-te” după turneu”, povesteşte John, fiul artistei.

„Mi-a spus cândva că uneori se întrebă ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi îndrăgostit de Elvis”.

Chiar dacă pare de necrezut, Elvis a fost cel care a împrietenit-o pe June cu muzica lui Johnny când obişnuia să cânte unul dintre primele hituri ale lui Johnny, Cry Cry Cry, în timp ce îşi acorda chitara.

'Ce încerci sa faci?' Am întrebat. «Încerc să acordez chitara asta, dragă, şi încerc să cânt ca Johnny Cash»"

"'Cine este Johnny Cash?', l-am întrebat pe Elvis Presley

„Nu-l cunosc pe Johnny Cash ”, i-am spus, iar Elvis a adăugat:„ Oh, îl vei cunoaşte pe Cash. Toată lumea îl va cunoaşte pe Johnny Cash. Este un prieten de-al meu ”.

June şi Johnny s-au întâlnit în cele din urmă în culise la Grand Ole Opry din Nashville, în iunie 1956. Era pe punctul de a urca pe scenă pentru a debuta ceea ce avea să devină unul dintre cele mai iconice hituri ale sale, I Walk The Line.

„M-a luat de mână şi mi-a spus: Întotdeauna mi-am dorit să te cunosc ”, povestea June.

Artista spunea că această chimie a lor era copleşitoare: "Cel mai ciudat sentiment a venit peste mine. Mi-a fost frică să-l privesc în ochi. A fost unul dintre lucrurile pe care le-am făcut cel mai bine. Nu am fost în stare să spun prea multe”.

"La un moment dat am izbucnit. «Simt că te cunosc deja. Elvis îţi cântă piesele şi nu îşi poate acorda chitara fără să fredoneze Cry, Cry, Cry. Acum mă face să o fac şi eu»"

Amândoi s-au căsătorit, însă cu alte persoane, June cu Carl, apoi cu Edwin Lee Nix, iar Johnny cu iubita lui adolescentă, Vivian Liberto.

June a avut o fiică cu fiecare soţ, în timp ce Johnny a avut patru cu Vivian. De asemenea, se lupta cu droguri şi alcool.

Chimia lor a fost canalizată într-un parteneriat profesional de mare succes la mijlocul anilor 1960. Ea a scris cel mai mare hit al său, Ring of Fire, în 1963.

Ambii au divorţat de partenerii de acasă în 1966. În cele din urmă s-au căsătorit. Se întâmpla în 1968. Au rămas împreună până au murit, atât pe scenă, cât şi în viaţă. June s-a stins din viaţă la 15 mai 2003 după o intervenţie chirurgicală pe cord, iar Johnny a murit patru luni mai târziu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218