REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Elvis Presley şi-a dorit o relaţie cu Cher, dar ea l-a refuzat. Care a fost motivul

Elvis Presley şi-a dorit o relaţie cu Cher, dar ea l-a refuzat. Care a fost motivul

Replica API 14 ianuarie 2021 | 00:00 1538

Cher este cunoscută pentru prestaţiile ei şocante. Cu toate acestea, în viaţa ei a existat un episod când emoţiile au învins-o. Artista a renunţat la ceva ce îşi dorea cu ardoare: o întâlnire cu Elvis Presley.

Cher şi-a cunoscut viitorul soţ, pe Sonny Bono, când era adolescentă, aşa că la capitolul întâlniri nu avea foarte multă experienţă. La acea vreme, solista avea doar 16 ani, cu 11 ani mai puţin decât Sonny, care avea 27 de ani, iar relaţia lor a început platonic. Cher a recunoscut într-un documentar că Sonny i-a spus clar în primele zile de prietenie. „Nu te găsesc deosebit de atrăgătore”.

În cele din urmă, pe măsură ce cariera lor muzicală a explodat, şi-a făcut loc şi dragostea. S-au căsătorit, mai întâi într-o ceremonie falsă, în 1964, apoi oficial, în 1969.

Separarea s-a produs în 1974. „Am fost căsătorită cu Sonny atâta timp, 11 ani”, aşa că, atunci când am ieşi din acest mariaj am fost foarte încântată, dar nu eram chiar împăcată cu asta’’, i-a spus ea lui David Letterman într-un interviu din 2010, scrie okmagzine.ro.

Cher era „prea speriată” pentru a petrece un weekend cu Presley

Această lipsă de încredere a împiedicat probabil ceea ce ar fi putut fi o altă căsătorie epică a unor mari muzicieni. Artista recunoaşte că, dintre toţi pretendenţii care i-au ieşit în cale, Regele Rock 'n' Roll a fost cu siguranţă singurul care i-a scăpat.

De asemenea, artista a dezvăluit că a fost aproape de o întâlnire cu Presley, dar, în cele din urmă, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Ea a dezvăluit la Watch What Happens Live cu Andy Cohen în 2013 că Elvis a invitat-o ​​să petreacă un weekend cu el, dar ea nu i-a onorat invitaţia. „Eram prea speriată”.

După câte se pare, povestea s-a întâmplat în anii de singurătate ai lui Presley, când artistul rămăsese marcat de divorţul de soţia sa, Priscilla. Presley a murit în 1977.

Nu a ajuns să aibă o relaţie cu Elivs, iar acesta este regretul ei cel mai mare. Chiar dacă de la acest fapt de viaţă au trecut decenii, solista nu s-a împăcat niciodată cu decizia pe care a luat-o atunci. „Mi-aş fi dorit”, îi spune ea lui Letterman. De asemenea, a adăugat că Presley nu a fost singurul bărbat şarmant pe care l-a ratat.“Regret că nu s-a întâmplat nimic şi cu Marlon Brando. Aş fi vrut să fi fost".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si marmota invelea la ciocolata!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108