REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ema Uta l-a prezentat părinților pe Alex Bodi! Înainte de asta au făcut turul mânăstirilor!

Ema Uta l-a prezentat părinților pe Alex Bodi! Înainte de asta au făcut turul mânăstirilor!

Replica API 17 mai 2022 | 00:00 1950

Ema Uta și Alex Bodi tocmai au dus relația la următorul nivel, căci blondina tocmai l-a prezentat pe afacerist părinților ei. După o vacanță de lux, cuplul a poposit la Râmnicu Vâlcea, acolo unde se află familia Emei Uta.

Ema Uta și Alex Bodi

Ema Uta s-a împăcat cu Alex Bodi, la scurt timp după ce blondina anunțase că nu se mai află într-o relație. Afaceristul a convins-o pe make-up artista vedetelor să-i mai acorde o șansă, astfel că cei doi au reluat seria vacanțelor de lux, petrecute împreună.

Uta a postat recent câteva imagini dintr-o vilă superbă, cu piscină și o priveliște de vis, unde se relaxa alături de Bodi. Iată că după ce au mai bifat un sejur extravagant în doi, Ema Uta și iubitul ei s-au îndreptat către o destinație mai puțin luxoasă, dar care spune enorm de mult despre stadiul în care se află relația lor. Afaceristul și Ema Uta sa au mers la Râmnicu Vâlcea, acolo unde se află familia blondinei.

Uta l-a prezentat pe Alex Bodi părinților ei, semn că afaceristul are gânduri serioase în ceea ce privește relația și este dispus să facă orice pentru a-i fi în grații. Mai mult, Bodi și Ema Uta au făcut chiar și turul mănăstirilor împreună, gest care confirmă că fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar avea planuri mari cu actuala parteneră, scrie click.ro.

Ema Uta

Alex Bodi a prezentat-o pe Uta, fiicei sale

Relația dintre Alex Bodi și Ema Uta se desfășoară asemenea unei adevărate telenovele. Chiar atunci când se credea că cei doi au punct definitiv idilei lor, iată că universul i-a readus împreună, iar afaceristul a reușit să o înduplece pe blondină să se împace cu el.

Pentru a-și demonstra intențiile serioase, Bodi a prezentat-o pe fiica sa cea mare, Chaqueline, Emei Uta. Copila a plăcut-o din start pe noua iubită a tatălui ei, iar Uta este extraordinar de încântată că a petrecut timp alături de micuță.

Bodi și Ema Uta chiar au postat o imagine „de familie", alături de fiica afaceristului, din excursia pe care au făcut-o la mare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stiri cu baragladine si pestii lor .Nu ne intereseaza
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920