REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Emil Banias REVINE în Consiliul Județean Constanța

Emil Banias REVINE în Consiliul Județean Constanța

Replica API 1 iulie 2020 | 00:00 1570

Timp de trei ani, fostul consilier judeţean Emil Banias, fratele parlamentarului Mircea Banias, s-a chinuit să-şi recapete mandatul. În 2017, acesta a fost exclus din ALDE şi, ulterior, prefectul de la acea vreme, Adrian Nicolaescu, a semnat ordinul de încetare a mandatului de consilier judeţean. Acesta va reveni în Consiliul Județean Constanța.

Precizăm, totodată, că a câştigat definitiv, în trecut, şi procesul cu ALDE, privind excluderea din partid. Însă, formaţiunea a solicitat revizuirea sentinţei. Joi, 4 iunie, Curtea de Apel a respins solicitarea ALDE.

Consiliul Județean Constanța se convoacă în ședință extraordinară pentru data de 6 iulie, ora 13:00 în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța, cu următorul proiect al Ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean a doamnei Lebidov Steluţa şi redobândirea calităţii de consilier judeţean a domnului Banias Emil Sorin.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

2. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare pe care unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în mod justificat, nu le pot finanţa din veniturile proprii, inclusiv din impozitul pe venit repartizat şi din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

3. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pe anul 2020, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa, pe anul 2020.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de obiective elaborat în vederea organizării concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Comisiei pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
incredibil!!! De unde tot apar mustele astea de cacat? Nu se mai termina niciodata mizeria umana din tarisoara asta?
1
0
La ALDE n-a venit in viata lui, a candidat si nevasta-sa lui Mircea Banias pe primele locuri. A fost impus de frate-su si Jean Tucan nebunul.
0
0
De cariera fara caracter.
0
0
Bravo....felicitari
1
1
BAH PURCELUS TOT LA CIORDEALA VREI FMM
5
0
Voi chiar nu v-ati saturat de acest clan de fripturisti, clanul Banias ? De acesti pudeli urat mirositori ai Constantei ? Rugam DSV sa intervina si sa le dea cu praf de marsh !
9
0
Vai de capul nostru cu astfel de oameni politici, hoti, ingalati, hoti, nesimtiti, hoti, etc, praf ne facem!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218