REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Emil Boc, despre o posibilă ruptură a PNL dacă Orban câștigă șefia partidului: ”Este exclus”

Emil Boc, despre o posibilă ruptură a PNL dacă Orban câștigă șefia partidului: ”Este exclus”

Replica API 21 iunie 2021 | 19:11 985

Emil Boc, primarul Clujului, exclude posibilitatea unei rupturi în interiorul PNL, în cazul în care Ludovic Orban ar câștiga șefia partidului.

Jurnalistul Ion Cristoiu este de părere că se va crea o ruptură în interiorul PNL, în cazul în care Ludovic Orban va câștiga șefia partidului. Dacă la conducerea PNL va ajunge Florin Cîțu, Ion Cristoiu spune că Ludovic Orban va dispărea de pe scena politică.

Emil Boc l-a contrazis pe Ion Cristoiu într-o intervenție la Antena 3, spunând că nu este de acord cu acest punct de vedere și că exclude această variantă.

”Cu tot respectul pentru maestrul Cristoiu, (...) nu pot fi de acord cu domnia sa din niciun punct de vedere. În primul rând, nu am înțeles de ce premierul, care este al patrulea om în stat, ar trebui să se suspende, pentru că este într-o competiție politică și președintele Camerei Deputaților, care este al treilea om în stat, nu ar trebui să se suspende.

Pe de altă parte, știm că nu poți să disociezi calitatea politică de calitatea guvernamentală sau parlamentară pe care o are un om. Premierul, când merge în teritoriu, se întâlnește cu prefecții, se întâlnește și cu cei care realizează vaccinarea.

”Nu se pune problema ruperii PNL”

(...) Nu se pune problema ruperii PNL. Este exclus acest lucru. Acest partid va ieși în septembrie mai consistent și mai bine întărit decât a fost vreodată. Competiția aceasta internă este doar o competiție corectă între colegi, pentru viitorul acestui partid pe care noi îl reprezentăm, dar cu impact major și pentru destinul României și al românilor în anii care urmează.

Nu împărtășesc sub nicio formă acest punct de vedere. Cred într-o echipă care va câștiga și acea echipă va întinde mâna în secunda în care se anunță rezultatul celui care a pierdut și împreună merg mai departe. Despre asta este vorba în PNL și în această competiție”, a declarat Emil Boc la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lindicul principesei,datatorul de limbi in kur preferat a lui Base,s-a trezit si vrea iar sa fie in prim plan!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614