REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Emil Boc uneşte PNL şi PMP: Băsescu anunţă susţinere comună pentru primarul Clujului

Emil Boc uneşte PNL şi PMP: Băsescu anunţă susţinere comună pentru primarul Clujului

Replica API 20 mai 2019 | 01:42 448

Traian Băsescu şi Emil Boc

Preşedintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că nu exclude posibilitatea ca Emil Boc să fie candidat al PNL şi al PMP pentru un nou mandat de primar.

"Sunt unul dintre politicienii care spun că avem antidot la faptul că primarii sunt aleşi într-un singur tur. Argument: să faci alianţe din primul tur cu cel mai bine plasat. Este ca şi cum ar fi alegeri în două tururi. (...) Partidele de Opoziţie trebuie să stabilească cine este cel mai bine plasat dintre posibilii candidaţi şi pe acela să îl susţină; numai aşa poate fi dat jos PSD din hegemonia pe care o are pe primării. Deci, nu exclud posibilitatea ca Boc să fie candidat cel puţin pentru PNL şi PMP", a precizat Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

El a mai spus că, pentru a nu-i crea probleme lui Emil Boc, este pentru prima dat când nu l-a sunat şi nu s-a întâlnit cu el într-o vizită la Cluj-Napoca.

"E prima dată când vin în Cluj şi nu îl deranjez pe dl Boc, exact pentru a nu crea suspiciuni faţă de el", a completat Traian Băsescu.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da ma, orban n-a furat, blaga, n-a furat, videanu basescu nici atat. toti sunt ca lacrima deci sa mergem sa-i votam !!!
0
0
Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati din furaciuni, si, nu pot sa-nteleg! Cum de mai sunt printre noi, amarastenii, unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare!. Noi care n-am furat, nu suntem HOTI, si suntem multi, multi corecti si cinstiti, noi trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si iar calare pe tara si pe noi! PE 26 MAI votam impotriva HOTIEI si a HOTILOR!
1
0
Interesele personale ale bulibasilor fac sa se schimbe taberele. Treaba e ca indifferent de ticalosiile deja demonstrate ca fiind facute de acei bulibasi,impresionante mase de prostime nationala voteaza cu unii sau altii din ticalosi. Poporul isi merita soarta. Cand stii ca esti majoritar tu,ca neam,ca popor si tot admiti sa-ti fie fluturati candidate la sefie tot aceiasi cacanari imputiti,chiar meriti soarta cea mai de cacat.
1
1
Daca mai ramanea GH Funar primar , Clujul arata precum Constanta , noroc ca s-au trezit la timp , Constanta din pacate e bolsevizata !
6
1
Dupa ce ca , Constanta este tiganizata si manelizata total , avem si aroganta sa ne pretindem superiori Cluju-lui !!! Ati vazut cata civilizatie si bun simt este acolo ? Si asta nu tine numai de primar , ci de toti oamenii . Luati trenu si faceti in tur prin Ardeal si apoi , reveniti la Constanta . Sa vedeti derapaj de civilizatie in Constanta si Cluj , Oradea etc . Parca nu ar fi , aceasi Romanie . Pacat de ce a fost o data Constanta . Acum doar smechereala , tupeu si manele .
10
1
Voi asistatilor votati-l pe Fagabou... Constanta este mult in fata Clujului...
3
10
si uite asa s-a reinfiintat marele partid al pedeleprelor !
9
9
Chiar merita.Dar doar el.
8
5
un oras de prosti votaza un chior si un schiop.
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218