REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Emil Constantinescu, fost preşedinte al României:

Emil Constantinescu, fost preşedinte al României:

Replica API 10 octombrie 2018 | 00:00 900

„Suntem într-un moment în care civilizaţia occidentală intră în decadenţă. Elitele se dizolvă, este o proastă înţelegere şi confuzie între masificarea învăţământului şi democratizarea învăţământului. Discursul politic se prăbuşeşte în populism…”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...... ai mai scos si tu coarnele in lume, nenorocitule, pampalaule!!! Nu esti tu ala caruia ii dansa in poala, tiganca de rona hartner? Nu cumva esti tu ala care beneficiezi de vasa moca de la stat, pe banii nostrii, ai pulimii care muncim de ne ia dracu, indiferent ca o facem in tara sau prin strainaturi?!? Nu esti tu cumva ala care are pensie viagera de fost presedinte al Romaniei??? Un neica nimeni, incompetent, ca TOTI presedintii de dupa lovitura de stat din 89!!!! Du-te, ma, si lasa-ne in durerea noastra!!!
2
1
viata afara este mult mai grea si mai dureroasa pt un roman decat in tarisoara asta,,,cei care au muncit afara stiu asta
0
0
Asa este,occodentul trece printr-o faza de decadent,insa nu va ajunge niciodata la nivelul nostru. In loc sa le plangem de mila si sa le dam lectii din fundul gropii ,mai bine ne-am privy in oglinda.
1
0
avem 5 milioane de sclavi care lucreaza acolo si nu se mai intorc aici pentru ca sclavia de acolo e mai bine platita decat sclavia din tara asta crudul adevar.
3
1
sa sugi ula la absolventii care pleaca din tara asta de kkt. Numai prosti ati ramas .
1
2
Abslventii de faciltati care pleaca in strainatate sa-si faca meseria sa fie obligati sa plateasca studiile facute inRominia pe banii statului sau statul sa incheie contract pe 10 ani cu ei
2
3
Avem 5 milioane de romani acolo fugiti din tara asta "corecta" si tu spui ca ei traiesc intr-o lume decadenta.Unii nu s-ar mai intoarce inapoi pentru nimic in lume.Lumea aia decadenta care va aprovizioneaza cu mancare,cu bani ,cu masini de ultima generatie,cu milioane de locuri de munca,lumea care a salvat statul roman de la descompunere,de la dictatura fascista si apoi comunista tu spui ca este o lume decadenta ? Ti-ai dracului de prosti !
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218