REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Emilia Clarke a dezvăluit că s-a simţit inconfortabil în timpul scenelor nud din ''Game Of Thrones''

Emilia Clarke a dezvăluit că s-a simţit inconfortabil în timpul scenelor nud din ''Game Of Thrones''

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:00 578

Emilia Clarke

Actriţa britanică Emilia Clarke a dezvăluit că s-a simţit inconfortabil în timpul filmărilor la unele dintre scenele nud din seria de televiziune ''Game Of Thrones'', relatează miercuri Press Association.

Emilia Clarke a interpretat rolul Daenerys Targaryen din saga TV epico-fantastică devenită celebră pentru scenele explicite de sex şi violenţă.

Vedeta, care avea 23 de ani când a început filmările la ''Game Of Thrones'', a dezvăluit că a plâns înaintea unor scene nud.

''Am acceptat postul şi apoi mi-au trimis scenariile, şi în timp ce le citeam, am zis: 'A, asta-i şmecheria!'. Însă tocmai terminasem şcoala de actorie şi am luat-o ca pe o slujbă - dacă e în scenariu, atunci în mod clar e necesar, asta e şi o să-i dau de cap. Totul o să fie super'', a povestit actriţa pentru podcast-ul realizat de actorul Dax Shepard.

Clarke, în vârstă de 33 de ani, a adăugat că până la acel moment nu se mai aflase ''pe un astfel de platou de filmare''. ''Acum sunt pe un platou de filmare complet dezbrăcată, cu toţi acei oameni şi nu ştiu ce ar trebui să fac, nu ştiu ce se aşteaptă de la mine, nu ştiu ce vrei, nu ştiu ce vreau'', a spus ea.

''M-am certat pe platoul de filmare când am zis 'Nu, cearceaful rămâne sus', iar ei mi-au spus 'Nu vrei să-i dezamăgeşti pe fanii 'Game of Thrones''', a mărturisit vedeta.

Actriţa a recunoscut că a fost ajutată de actorul Jason Momoa, alături de care a jucat în ''Game Of Thrones'', care a încurajat-o să dea glas reţinerilor pe care le are în privinţa rolului. Ea a adăugat că a devenit mai ''pricepută'' în rolurile deţinute ulterior. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614