REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Emilian Nicolae: "La Cernavodă nu sunt probleme cu infractorii"

Emilian Nicolae: "La Cernavodă nu sunt probleme cu infractorii"

Replica API 10 august 2011 | 00:00 572

Poliţistul demis de şefi şi repus pe funcţie de instanţă,

Poliţistul demis de şefi şi repus pe funcţie de instanţă,

Şeful Poliţiei Cernavodă, comisarul-şef Emilian Nicolae, se declară nemulţumit de faptul că presa publică numai partea negativă din ceea ce se întâmplă în viaţa cotidiană, dar în special ceea ce se întâmplă în Poliţie. În cadrul unei scurte întrevederi, Emilian Nicolae ne-a declarat că, în general, faptele bune nu sunt menţionate în articolele de presă.

"Nimeni nu scrie că la Cernavodă nu sunt probleme cu infractorii. Noi acolo nu avem jafuri armate, nu avem tâlhării, nu avem violuri. Acolo chiar e linişte, pentru că poliţiştii chiar şi-au făcut şi îşi fac treaba în continuare. Veniţi odată la Cernavodă şi o să vedeţi cum stau lucrurile şi câtă treabă avem", ne-a declarat şeful Poliţiei Cernavodă. Întrebat dacă poliţiştii din subordine au susţinut sau vor susţine examen privind disponibilizările, Nicolae ne-a răspuns că nu. "Noi avem un deficit de Personal. Ne este greu să ne descurcăm aşa, dacă ar mai reduce şi din posturi, ne-ar fi foarte greu. De exemplu, se apropie zilele mai multor localităţi, va trebui să ne împărţim cum putem, să facem faţă. La noi nu se vor da examene, fiindcă şi aşa nu avem oameni suficienţi. Nu ştiu cum a fost gândită această reorganizare, dar ne va fi foarte greu", ne-a mai declarat şeful Poliţiei Cernavodă. Reamintim că el a fost suspendat, o perioadă, din funcţia de comandă, în urma unor nereguli găsite de reprezentanţii MAI. Numai că Nicolae a contestat actul administrativ de demitere din funcţie, totodată formulând cerere de suspendare provizorie a ordinului prin care fusese demis. Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au admis cererea respectivă, iar până la finalizarea procesului, Emilian Nicolae va controla Poliţia Cernavodă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614