REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Emilian Pârvu este şef cu acte în regulă la BCCO Constanţa

Emilian Pârvu este şef cu acte în regulă la BCCO Constanţa

Replica API 8 august 2014 | 00:00 1251

A promovat concursul

A promovat concursul

Emilian Pârvu este şef cu acte în regulă la BCCO, el promovând concursul ce s-a derulat pe 6 august anul curent. Totodată, menţionăm că el fusese împuternicit pe această funcţie încă din luna martie. "La data de 6 august a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române s-au desfăşurat concursurile pentru ocuparea funcţiilor de şefi ai Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba-Iulia şi Constanţa. În urma evaluării, comisarul de poliţie Mărginean Mircea a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba-Iulia. Totodată, comisarul-şef de poliţie Pârvu Jenică Emilian a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa", au transmis reprezentanţii IGPR. Reamintim că schimbările la BCCO Constanţa au început încă din luna noiembrie 2013, când, în urma controalelor făcute de Corpul de control al ministrului de la acea vreme şi Poliţia Română, Aurelian Pavel a fost retrogradat. Astfel, comisarul-şef Cornel - Georgian Mototolea a ajuns la Constanţa, de la Galaţi, acolo unde a fost şef al BCCO. Atunci, acesta a declarat, pentru "Replica", faptul că acest pas a reprezentat pentru el un vot de încredere din partea Poliţiei Române. Chiar dacă împuternicirea era pentru 6 luni, iată că tăvălugul schimbărilor la nivelul inspectoratelor de poliţie a început mai devreme. Prin urmare, la finele lunii februarie, Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a comunicat următoarele: "Prin dispoziţia a inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, începând cu data de 26 februarie a.c., comisarul şef de poliţie Pârvu Jenică Emilian a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa". De asemenea, menţionăm că Emilian Pârvu este fostul şef al Poliţiei Municipiului Constanţa începând cu anul 2010.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buruiana Florin din Mangalia de pe str Alea farului, paralel cu Albatros, vinde la totii copii la scolii lecee , Politia ce-i de la Constanta DIICOT SI BCCO, stiu de ei au zeci poate sute de sesizari si chiar plangeri probe audio video, da nu ii i-au in considerare,Felicitarii Politia Romana
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102