REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EMOŢII la PSD: s-ar putea schimba garda de la Prefectura Constanţa

EMOŢII la PSD: s-ar putea schimba garda de la Prefectura Constanţa

Replica API 15 martie 2017 | 02:55 1037

Agitaţie mare în PSD Constanţa, dar nu numai! În contextul în care la nivelul mai multor judeţe au fost schimbaţi deja prefecţii şi subprefecţii, se aşteaptă ca şi la Constanţa să se facă "marele pas", în cursul zilei de miercuri, 15 martie. Conform unor surse, la Bucureşti a fost transmisă din partea PSD Constanţa propunerea ca postul de prefect să revină lui... Lucian Lungoci (în prezent director al Regiei Judeţene de Drumuri Constanţa), iar un post de subprefect - lui Ovidiu Brăiloiu, fost primar al oraşului Eforie. Dar, nu este exclusă nici rocada!

Vom reveni!

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E SFARSITU. LUMII. DE UNDE. BLESTEMUL. ASTA. PE. ACEST. JUD. FAMILIA ASTA DE. INFRACTORI. BRAILOII. ASTIA. CARE. AU. NENOROCIT. EFORIA PENTRU. 2GENERATII SUNT IN. CARTI. SA. JEFUIASCA SI. JUD. SA. VINDECAT NU MAI. ARE CANCER. NICI LEUCEMIE DUPA. DELAPIDAREA. DE. 3MILIOANE. DE. EURO. DIN. PRIMARIE. , GUNOAIELE. DRACULUI.
5
1
Eforie atentie! Ati belito smenarilor inpreune cu primarele vostru de cacat serbanescu
3
2
este de tot rasul ce se intampla la noi injudet : cine este lungoci ? dar brailoiu ? ALOOOO GUVERNU .... mele sante-ti intregi la minte ???
1
0
Felicitari Ovidiu, aprind gratarul si un Chivers cu 4 cuburi de gheata!
5
6
Golanii orientalo-pesediste.
4
4
Un om cult, fata de fostul prefect parvenit specializat in terenuri.Merita functia de prefect.
7
4
e ultima data cand am votat PSD.Niciodata de acum inainte nu voi mai pune stampila pe acesti infractori notorii.sunt dezamagit aceleasi fosile nimic nou
5
3
Profesional, Brailoiu e mult mai bine pregatit decat Lungoci......si aviz tuturor care nu il inghit ......Sa il suga!
3
6
De ce dracu il mananca pe Brailoiu capul ca sa se bage functionar la stat? Cred ca ajunge repede la " racoare ". Fii destept si nu te baga singur in belea!
2
1
Brailoiu este un om cu o pregatire superioara lui Lungoci asta Il califica suta la suta pentru functia de prefect.
0
5
uni intreava ce-l recomanda?,Trofeul calitatii,cu care a infundat bombonel puscaria.cautati d-lor ziaristi firmele de constructii cu cat au vontribuit. LA INSP.PT CTII VETI GASIIP.V DE SEDINTA.
2
1
Ciromele , ciromelee!! Voi de noi ...
4
0
Intrebare , mai pune PSD si oameni cu cv bun, lungoci inteleg ca are , dar brailoiu ce are, " ce il recomanda"
4
1
Dupa modelul tiganiei din Eforie??? Uite Ptr cine am dat idei di strategii de campanie.Ei stateau cu p.ula la doare at altii au muncit...Constanta pregateste Te.Vei FI tiganca numarul1.
6
0
Asta e cretunul Brailoiu care a facut gesturi obscene in Parlament ???sau fostul primar din Eforie care nu a facut nimic cat a dormitat inb Primarie Rusine parintilor care te au facut si educat
9
1
PENALII PSD SE INGHESUIE LA PRADAT TARA!FAGADAU A PUS IN PRIMARIE PE FUNCTII TOTI DESTRABALATII, TOTI PROSTII, PUII DE COMUNISTI SI SECURISTI CU AMANTELE...
11
3
Te-a futut si nu te-a platit?
2
4
cine ma, brailoiu, asta cu furaciunile lui, cu firma aia de constructii pusa de fatada pe numele unui pacalici, asta prefect? Rusinos, ce vremuri am ajuns, inapoi in 1985, secretari de partid si zdrente penale
11
2
Lungoci este un profesionist si un bun manager. A demonstrat si o sa demonstreze si la Prefectura. Succes, domnule Lungoci
12
6
Lungoci e un om extraordinar. M-as bucura mult ca un om ca el sa ajunga Prefect. Pacat sa comentati fara sa il cunosteti. Intrebati salariatii de la RAJDP , intrebatii oamenii care au lucrat cu el cot-la-cot cand a fost cod rosu in judet. Baftapentru domnul Lungoci
12
6
cel mai capabil "la dat" spaga sa castige! succes! sau "cea mai mare foame" sa castige! cel mai mult de castigat au constantenii! deci, se califica lucica!
6
1
Cine e machiat ovi?
5
2
ce brailoui frate sa terminam cu dinozaurii baiatul asta lungoci e nou si nepatat ala a distrus eforiile
9
3
cum ma sa-l puna pe Brailoiu dupa ce 12 ani a dat cu napalm in Eforie...sefii PSD chiar nu vad ce fel e perceput de cetateni...poate fi un foarte bun om de partid dar daca nu are realizari profesionale DEGEABA.
14
1
Lungoci a terminat liceul Mircea cel Batran, la ZI
9
8
Domnul Brailoiu sa ocupe functia de prefect! Este un om care poate conduce asa cum trebuie aceasta institutie!
3
16
Prefectul va fi numit de Presedintele CJ nu de altii .Avem incredere in d voastra . Avem forta Domnule Presedinte .
7
11
Felicitari Ovidiu pentru propunerea PSD ,pentru postul de prefect.Asa da...!!!
4
10
Si eu Adriana Gheorghe ce faceti?
6
3
Lungoci asta a terminat liceul Traian, la seral. Un prost si un analfabet. Dar de... e sa faci. Plotica e o curva si dicteaza la noi!!!
6
7
Lungoci este nepotul meu este hot ,prost si lacom la fel ca mine.
11
5
asa da,brailoiu a daramat eforie,tiganie pe toate strazile,cunoastem modelul
17
3
Afara Costin Rasauteanu din PSD , prostie intruchipata! Succes celor doi !
12
4
Pacat de Domnul Fagadau ca a numit un nul , inafara de actiuni de plantate de copacei nu a facut domnul viceprimar .. Hai sa nu vorbim de nulitati! Iar cei 2 de mai sus, succes !
7
4
Costin Rasauteanu este cel mai slab presedinte de oraganizatie de tineret din Constanta !
12
4
Cand te numeste un partid pe un post,este clar ca esti un incompetent sau pus acolo ca sa semnezi hartiile in locul altora - vezi cazul fostului ministru al Justitiei,Iordache. Palaz,vezi ca se schimba prefectul,Ai grija cui ai sa ceri demisia de acum incolo ca erai setat pe Nicolaescu!
13
2
Esti un prostalau consacrat. Cine este atat deimbecil sa- l propuna pe idiot prefect. Vai de noi, rau am mai ajuns. Costin Rasauteanu era mai bun.
8
11
Santmulti oameni capabili din judet care ar putea accede in functii la nivel de judet , mai ales dintre primarii alesi cu majoritate in comunele judetului, oameni care stiu ce inseamna sa manageriezi .
4
1
documentele au fost facute... va fi numit brailoiu ovidiu! succes in activitate!
16
18
Doi hoti aoleuuuu psd
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218