REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Emoții la Universitatea „Andrei Șaguna”: studenții au absolvit cursurile superioare

Emoții la Universitatea „Andrei Șaguna”: studenții au absolvit cursurile superioare

Replica API 17 mai 2018 | 23:59 457

Ceremonie de maximă importanță la Universitata „Andrei Șaguna”, unde în Aula Magna a avut loc ceremonia de absolvire a studenților de la Facultatea de Științe Administrative, dar și de la Științe Economice. Îmbrăcați în robe și pregătiți să își primească diplomele, au fost felicitați de însuși prof. univ. dr. Alexandru Athanasiu.

Alexandru Athanasiu, ministrul muncii și protecției sociale (1996-1999) și Ministrul educației și cercetării (2003-2004), alături de familiile studenților, cadrele didactice, invitați, au cântat imnul universității, sub ochii protectivi ai conducerii instituției.

Mai mult, la finalul festivității, absolvenții au avut parte de un tort cu artificii, comandat special pentru ei, iar la final au fost fotografiați pe scările de la intrare, pentru a încheia un nou capitol din istoria Universității „Andrei Șaguna”.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
retarzii astia au absolvit cursurile superioare adica alea doua ore de final din aula,dar au trecut vreodata pe la cursurile inferioare adica cursuri,seminarii,laboratoare,i-mi pare rau dar ma confrunt zilnic cu acesti absolventi fara nici o pregatire
0
0
Emotiile sunt datorate exclusiv faptului ca au scapat in sfarsit de datul plicului.
0
0
cita dreptate ai papari astia din primul rind cred ca sun pensionari, la ce le or mai trebuiii ????
0
0
inca o promotie de idioti, uitati va la ei ca sunt trecuti de prima tinerete afacerea merge bine Doamne ajuta pe mai departe !
2
0
D-LE CORBUL....CRED CA IN ROMANIA ...LA ACEASTA ORA NUMERI PE DEGETELE DE LA O MANA UNIV, UNDE SE DAU EXAMENE SI ACESTE EXAMENEA PT, UN REDUS DE LOCURI.LA ACEASTA ORA SUNT NUMAI CONCURSURI DE DOSARE SI SCOLARIZAREA SE PLATESTE !DIXIT!
1
1
Cum poate dl.Atanasiu sa se compromita in acest SRL in care colcaie multi indezirabili.
2
0
O mizerie de afacere cu diplome. Astia au stricat tot ceea ce insemna invatamant superior. Asazisii absolventi? Niste retarzi care nu au fost in stare sa mearga la o facultate de stat unde se intra pe baza de admitere. Papari? Un psihopat afacerist care a prins priza la retarzii cu bani....
2
0
Ce universitate, este un simplu SRL ca orice butic
2
0
Mai exista Saguna? Cred ca sunt acei studenti care dupa ce termina se duc sa dea si bacul.
2
0
Schimbatii numele in Spaguna Cata spaga am dat noi astia de la mai sa absolvim marea facultate ca apoi sa avansam mari comisari la apelul de seara al bocancilor.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367