REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ENEL lansează un nou banc pe piaţă: serviciul de Asistenţă!

ENEL lansează un nou banc pe piaţă: serviciul de Asistenţă!

Replica API 25 noiembrie 2014 | 16:45 2840

Să te strici de râs

Să te strici de râs

„Minunatul” furnizor de energie electrică, ENEL, anunţă că a descoperit un nou cuvânt pentru limitatul său vocabular, cel de asistenţă. Astfel, compania italiană se laudă cu lansarea unei game noi de ceea ce n-a avut niciodată, adică servicii, cu titulatura de „asistenţă dedicată reparaţiilor şi investiţiilor casnice”. Evident, pentru că excelează doar la capitolul comunicare, ENEL anunţă că serviciul în cauză este „în premieră pentru piaţa energetică din România”.

Potrivit celor de la ENEL, clienţii rezidenţiali „vor avea acces la servicii de asistenţă la preţuri accesibile şi la o reţea de profesionişti din domenii variate, 24 de ore din 24” şi, de asemenea, consumatorii „pot beneficia de o perioadă promoţională de până la 4 luni pentru pachetul ENEL Asistenţă”. Serviciul este lansat în parteneriat cu Europ Assistance şi oferă o paletă largă de servicii: reparaţii şi intervenţii la instalaţiile electrice interioare, reparaţii de lăcătuşerie şi reparaţii ale instalaţiilor de încălzire a apei, prin intermediul unei reţele de companii specializate gestionate de Europ Assistance. Pentru că monopolul presupune jecmănirea fără jenă şi fixarea preţurilor după bunul plac, evident, serviciul „ENEL Asistenţă” este aruncat pe piaţă ca la ofertele pentru abonamentele TV. Astfel, avem de-a face cu pachetul de bază, care „oferă clienţilor rezidenţiali acces la maximum 2 solicitări pe an, la preţul de 11,99 lei/lună (TVA inclus)”, însă clienţii pot fi măscăriţi şi prin al doilea pachet, numit „ENEL Asistenţă +”, care oferă „acces la un număr nelimitat de solicitări pe an şi servicii de tractare a autovehiculului, la preţul de 23,99 lei/lună (TVA inclus)”. De asemenea, pentru fiecare dintre cele două pachete, costul unei intervenţii, acoperite de către abonament, este de maxim 450 RON. Potrivit ENEL, serviciul se adresează numai clienţilor rezidenţiali deserviţi de Enel Energie Muntenia şi Enel Energie, care se pot abona la acest serviciu prin contul MyEnel de pe www.enel.ro, sunând la numărul gratuit 0800.07.08.09, unde pot avea o conversaţie nesfârşită cu robotul, cum se întâmplă de obicei, sau mergând direct la punctele Enel.

Marius Florian VASILE

Sursa foto: energynomics.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ma m trezit si eu cu acest...Enel Asistenta, serviciu pe care nu l am solicitat si nu stiu de ce ni l baga pe gat...nenorocitilor, va imbogatiti pe spinarea noastra, sa va fie rusine...si cate v as mai zice...
1
0
Domnilor, problema nu este serviciul sau calitatea lui. Este felul in care ti-l baga pe gat. Eu nu il vreau si nu l-am vrut niciodata. Nici macar nu am primit o copie a contractului, pentru ca era vorba de ultimele pagini si agariciul care a venit sa incheie contractul nu s-a obosit imi lase o copie. De asemenea, in momentul incheierii contractului nici macar nu a mentionat de acest serviciu. M-am trezit ca "am optat" pentru el dupa ce am vazut prima factura.
1
1
Confirm problema cu schimbarea contractului. Noul contract are atasata o anexa prin care optezi pentru servicul de asistenta. Nu ti se spune ca este de fapt optional. In necunostinta de cauza, semnezi. Apoi afli ca de aia 180 lei pe an nu beneficiezi decat de maxim 2 interventii in locuinta, in limita a 450 RON. Pe anexa nu este trecut ce include serviciul de asistenta in locuinta sau ce numar poti apela pentru a beneficia de ea. Firma respectiva are sediul la Budapesta. Hotie pe fata.
2
0
Cei de la Enel profita de perioada in care trebuiesc refacute contractele pentru a baga pe gat acest serviciu de asistenta de urgenta ce prevede 2 interventii pe an pentru care platesti 50 de bani pe zi , adica 15 lei pe luna adica 180 de lei pe an. Nu informeaza clientul cand semneaza aceste tipuri de contracte "relax" si ii pun la plata pe amariti. Firma ce furnizeaza serviciile de asistenta ofera support pentru aproape orice tip de problema de canalizare, de curent sau chiar de usi blocate. Mama mea a trebuit sa se intoarca cu contractul la ei si a trebuit sa faca scandal ca sa il schimbe
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614