REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Envirotech, despre toaletele publice: „Folosim produse de calitate pentru igienizare, oamenii nu păstrează curăţenia”

Envirotech, despre toaletele publice: „Folosim produse de calitate pentru igienizare, oamenii nu păstrează curăţenia”

Replica API 12 august 2016 | 00:10 299

Reacţie după ce au fost criticaţi că nu-şi fac treaba

Reacţie după ce au fost criticaţi că nu-şi fac treaba

În urma articolului despre toaletele împuţite din Constanţa, administrate de către Envirotech, societatea a reacţionat, lansând invitaţia de a verifica, în teren, cum se face igienizarea. Aşa se face că am putut asista, la primele ore ale dimineţii, la activitatea desfăşurată de angajaţii Envirotech, la cele două toalete amplasate la Delfinariu, în staţia de taxi. Evident, la momentul igienizării, în cele două WC-uri era dezastru!

În momentul în care am ajuns într-o locaţie de la Delfinariu, nu se putea nici măcar trece pe lângă toalete din cauza mirosului îngrozitor. Într-adevăr, după ce echipajul de la salubrizare îşi face treaba, aerul este curat şii chiar poţi să foloseşti toaletele.

„Noi curăţăm toaletele din oraş o singură dată pe zi. Din păcate, oamenii nu le păstrează. În aceste toalete sunt unii care fac mizerie, iar uneori vandalizează. De exemplu, la Abator, luna trecută, un om al străzii a incendiat două toalete publice. Acum câţiva ani, s-a întamplat acelaşi lucru în parcul de la Gară. În staţiunea Mamaia avem 50 toalete pe care le igienizăm de două ori pe zi, iar acolo nu sunt probleme cu mirosul şi mizeria pe care le regăsiţi în oraş.

O soluţie ar fi ca şi în oraş să intervenim de două ori pe zi ca să facem curat. Noi avem mereu controale şi ne facem treaba bine. Folosim produse de calitate pentru igienizare. Avem contract şi în alt oraş, iar acolo vă pot spune că facem curat la două zile, iar toaletele arată foarte bine... în Constanţa e dezastru.

Primăria ştie problema, însă contractul aşa a fost făcut, cu o singură igienizare pe zi. În toamnă expiră contractul şi se va face iar licitaţie. Noi suntem deschişi la orice recomandare, dar, dupa cum puteţi observa, toaletele sunt curate şi miros bine după ce intervenim. Dacă o să reveniţi peste câteva ore, o sa vedeţi în ce stare sunt...”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, un reprezentant Envirotech.

Gabriel GÎRBACI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218