REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Eoliană DISTRUSĂ de vijelie, la Tariverde!

Eoliană DISTRUSĂ de vijelie, la Tariverde!

Replica API 21 ianuarie 2018 | 12:41 817

Vijelia de acum câteva zile, dar şi ninosarea, au răvăşit judeţul Constanţa şi municipiul - copaci căzuţi, acoperişuri smulse, tamponări pe bandă rulantă! Şi avem parte, de încă un episod de ninsori, ploaie, vânt şi urmează poleiul pe şosele!

De la dezlănţuirea naturii de zilele trecute se pot observa şi acum urmele: o eoliană, situată în apropiere de localitatea Tariverde, a fost serios avariată.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lumira, stii de ce cei de la Vestas si Enercon raporteaza zero incidente? Datorita subcontractorilor romani care isi rup oasele pe santierele lor inclusiv decese, stiu prea bine ce vorbesc si nu am sa intru in detalii cu tine. Sunt asa numitele companii romanesti care fac o groaza de banii de pe urma angajatilor romanii pe care ii trimite la munca in afara tarii pe niste salarii mizere si diurna de cacat, asa ca nu imi vinde mie gogosi..
4
0
Pai 1 daca sant aduse aceste dispozitive la a doua mina si platite de altii ca noi normal ca nu rezista 2 pe linga ceste eoliene plasate pe terenurile recomandatilor de prin primarii cum ramanie 3 grupurile care pazeasc la fel cu dedicatie in plus pina la ele este asfaltat si romanii circula prin gropi 4 primarii a u sifonat bani pe contractele cu acesti detinatori de eoliene 5 Romanul are tot lumina platita pe preturi exorbitante beneficii au politicienii si cine a pus mese la acesti mafioti ai eolienelor
3
1
Ionel, ai lucrat in domeniul eolienelor sau macar ai vreo tangenta ? Sau vorbesti din auzite? Din punct de vedere al sigurantei cred ca este printre cele mai avansate din Romania pentru ca este strans legata de standardele colaboratorilor Vestas, General Electric...etc. La fel si cand este vorba de salarii.
1
6
Ciprian din pacate te inseli amarnic, industria asta in romania exploateaza personalul si plateste foarte prost. Nu se respecta normele de siguranta cu genereaza un numar ridicat de accidente grave si mortale, prin germania pe unde lucreaza romani prost platiti si fara experienta. Poate amagesti pe cineva cu cele spuse dar eu va zic sigur, bataie de joc maxima...
4
2
Chiar daca o sa atrag asupra mea multe critici, sa stiti ca industria asta ofera locuri de munca mai bine platite decat alte domenii de la noi. Daca nu sunteti documentati nu mai veniti cu comentarii ieftine. Energia eoliana produsa din toate turbinele eoliene ajunge pe piata romaneasca unde este tranzactionata si distribuita celui care ofera mai mult in timp real. Mai multe detalii cautati pe net ca e plin de asa ceva. O mare parte o aveti si voi in casele voastre.
6
3
uite asa mai au si echipele de montaj, service de lucru pe timpul iernii !
4
4
Prostii ca tine sunt toxici si... cancerigeni!
8
6
Sunt cancerigene . Disfintarea eulenilor
3
19
Defectiune Tehnica . Sistemul de scoatere din sarcina a palelor defect Aven si noi prostii lor
12
8
material prost.
7
5
Vantu este la parnaie .
8
3
A luat-o vantu ...
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102