REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Episcopul Huşilor: Klaus Iohannis a devenit un "nihilist cu acte în regulă"

Episcopul Huşilor: Klaus Iohannis a devenit un "nihilist cu acte în regulă"

Replica API 21 martie 2019 | 00:00 324

Klaus Iohannis

Episcopul Huşilor, Ignatie, afirmă, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, că preşedintele Klaus Iohannis a devenit un "nihilist cu acte în regulă", după ce într-un discurs recent acesta a spus că la referendumul pentru redefinirea familiei românii au dat o lecţie "infatuaţilor care au propagat ura, relatează Agerpres.

"Având în fundal definiţia lui Nietzsche despre nihilism, Klaus Werner Iohannis a devenit nihilist cu acte în regulă. Ce înseamnă nihilismul? Faptul că valorile cele mai înalte se devalorizează. Dragostea fără de măsură faţă de minorităţile sexuale (vai de mine, e hate speech?) l-a metamorfozat pe domnul preşedinte în agentul dispreţului dozat într-un insecticid - cred că, mai pe româneşte, aşa-i spune flitului - faţă de 'majorităţile' (heterosexuale). Ăsta se numeşte progresism, care este un alt sinonim pentru comunismul 'tolerant' al omului recent. Sau 'aşa cum se spune popular', în timp ce unii suntem nişte muşte intolerante, infatuate şi vrednice de a fi ucise cu flitul, alţii sunt oameni cu 'minţile luminate' la neonul progresismului şi vrednici să trăiască plenar din pâinea toleranţei neomarxiste. Trag nădejde că eu, o muscă conservatoare, infatuată şi neafiliată politic, am priceput bine, în spiritul fidel al drepturilor omului, ce a vrut să ne transmită domnul preşedinte", a afirmat episcopul Ignatie, într-o postare pe Instagra, citată de Agerpres.

Ierarhul a adăugat că reprezentanţii societăţii civile şi cei ai Bisericii ar fi trebuit să reacţioneze la declaraţiile lui Klaus Iohannis.

Preşedintele României a afirmat, marţi, că "cei care au promovat referendumul au fost orice numai toleranţi nu".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate Biserica. Iohanis este un om fara valorile crestine. Este un devenit al modernismului fals occidentalizat prin botezul lui Merkel si alti lui asemenea. Si eu l-am votat. Dar am votat un alt Iohanis, nu acest Iohanis snob si fara nicio valoare de roman. Este prost din ADN si nu-l putem schimba. Cultura nu se dobandeste prin profesorat, ci prin nastere si ce ai in sufletul tau domnule presedinte cu litera mica.
5
2
Klaus Johanis este cel mai bun presedinte din istoria Romaniei,cel mai rau a fost Ceausescu urmat de Iliescu cel care a furat Revolutia si le-a refuzat romanilor o democratie adrvarata.
0
5
Dar ce exprimare de episcop smerit si cu frica de cel de sus!
1
1
Tu ii cunosti pe toti poponarii ?.Si Klaus este de al tau se arde in bostan ca de altceva nu este bun?.De aceea schiaza singur poate se inatlneste cu un bostangiu ca tine.
4
2
Popo cum suntem va prostim cu religia si traim ca imparatii,acum va luam si padurile,saraciilor......
6
4
nu mai tradatori de neam si Tara la votat pe Hohaus.
4
5
trist nu este ca ajuns presedite, trist este ca unii inca il mai sustin!
7
6
se trezesc unii sa vorbeasca, oare de cine pusi?
5
6
Mai bine faceti-va curatenie in biserici si manastiri, ca e plin de poponari. Exemple parintele Nicandru de la manastirea 23 August si Benedict Georgescu.
11
7
va prezint cel mai prost presedinte pe care la avut aceasta tara de la revolutie pana astazi.Cei care au votat pe " neica nimeni" un cap sec sa il pupati in poola.Nu inteleg cum a fost asta profesor si dupa cat timp reactiona la intrebarile elevilor?.Probabil ca il intreba la inceputul anului si le dadea raspuns la sfarsitul anului scolar. EJECT JOHANNIS AU TRECUT 5 ANI DE ZILE SI NU AI FACUT NIMIC PTR ACEASTA TARA.AM UITAT.. TE AI PLIMBAT SI AI SCHIAT.
15
10
Atat de ciume rosii santeti nici nu ati inteles la ce sa referit presedintele si de cand face politica popii?
10
10
Biserica face politica, prin urmare sa se astepte sa suporte consecintele. Imediat ce PSD va scadea in preferintele romanilor, biserica va scadea si ea. Asta ar putea insemna scaderea privilegiilor financiare de la stat odata cu prabusirea in sondaje.
13
14
Un ratat de presedinte
17
10
Nilihilist adica limbi in pizda trist... Pe acest impotent de presedinte daca ii pui o bata in mana seamana perfect cu cioban. Cioben mai nou cu bata in balta se poate numi fotografia de mai sus.
16
12
Decat poponar sau pedofil cu sutana
16
16

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920