REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Era să moară de inimă: la 92 de ani, a fost legată, ameninţată şi tâlhărită

Era să moară de inimă: la 92 de ani, a fost legată, ameninţată şi tâlhărită

Replica API 19 martie 2013 | 00:00 95

Caz cutremurător la Grădina:

Caz cutremurător la Grădina:

Scenele desprinse din filmele din acţiune se regăsesc din ce în ce mai des pe meleagurile constănţene. Dacă în urmă cu câteva zile, o bătrână s-a trezit cu persoane străine peste ea în casă, fiind legată de către indivizii ce i-au răscolit locuinţa, iată că un nou caz, tras la indigo, a apărut. De această dată este vorba despre localitatea Grădina, unde poliţiştii au primit, în seara de duminică, la orele 22.00, o sesizare din partea unui bărbat, care a povestit ce i s-a întâmplat vecinei lui.

Mai exact, o femeie de 92 de ani s-a trezit cu un individ în casă, care a legat-o de mâini şi de picioare şi a ameninţat-o cu moartea pentru a spune unde ţine banii. De frică, vârstnica i-a indicat locul, iar individul i-a furat toate economiile, aceasta declarând că este vorba de aproximativ 12.000 de lei. După ce s-a văzut cu sacii în căruţă, hoţul şi-a dezlegat victima şi dus a fost. Oamenii legii au demarat cercetările, menţionând că au depistat deja un suspect, dar şi că o parte din bani au fost găsiţi în casă. "La data de 17 martie a.c., ora 22.40, poliţiştii din Grădina au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, vecina acestuia, în vârstă de 92 ani a venit la locuinţa sa şi a afirmat că a fost agresată de un tânăr, care i-a sustras din locuinţă o sumă de bani. Potrivit sesizării, a reieşit faptul că, în jurul orei 19.30, în locuinţa bătrânei a pătruns un tânăr, care i-a solicitat să-i dea o sumă de bani, dar pentru că victima l-a refuzat, agresorul a trântind-o pe podea, după care a legat-o cu o eşarfă de ambele mâini la spate. După ce a imobilizat victima, tânărul a căutat prin locuinţă sustrăgându-i suma de 12.000 lei. Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au demarat verificările, iar cu ocazia cercetării la faţa locului, în locuinţa victimei a fost găsită suma de 11.000 lei, aceasta afirmând că din locuinţă i s-a sustras suma de 4.000 lei. Pe parcursul verificărilor efectuate, în cauză, a fost constituit un cerc de suspecţi, totodată un tânăr fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări", au spus reprezentanţii IPJ Constanţa. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 Rurală Mihail Kogălniceanu pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul investigaţiilor în cauză să se facă propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108