REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ernest, agresat pe stradă în urma emisiunilor pe care le face

Ernest, agresat pe stradă în urma emisiunilor pe care le face

Replica API 12 iulie 2019 | 00:00 482

Ernest

Prezentatorul de televiziune Ernest, a dezvăluit de ce reacții a avut parte în urma emisiunilor pe care le moderează la Kanal D. Ernest prezintă emisiunile „Ochii din umbră” şi „În căutarea adevărului”.

Într-un interviu, acesta a fost întrebat dacă a avut probleme pe stradă vreodată din cauza unor telespectatori deranjați de ceea ce văd în emisiune sale. „Din fericire, odată cu trecerea anilor, au fost din ce în ce mai puţine probleme de acest gen. Dar da, cândva au existat şi astfel de situaţii neplăcute, iar unii oameni nu au ştiut să facă diferenţa între latura mea profesională şi viaţa personală, le-au amestecat puţin şi nu au ţinut cont că sunt cu familia și că depăşesc o limită a bunului simţ. Cu toate acestea, pentru mine e foarte important să primesc un feedback din partea oamenilor, fie că e pozitiv sau negativ, pentru că din ambele ai de învăţat. Important e să nu fie depăşită limita bunului simţ”, a răspuns el.

Prezentatorul a explicat și ce ar face dacă ar fi atacat pe stradă. „În 99% dintre cazuri aş încerca să temperez lucrurile, să nu răspund cu aceeaşi monedă pentru că, în general, oamenii care ar face aşa ceva au, cu siguranţă, nişte „scăpări” şi intrând în jocul lor, nu ai face decât să le alimentezi acţiunile. Mai sunt şi câteva cazuri rare când realizezi că oricât de frumos te-ai purta, „omul” nu înţelege şi atunci ripostezi, dar nu la modul agresiv. Am avut şi momente de acest gen, neplăcute, şi am fost nevoit să ridic vocea ca să temperez persoana cu „apăsări””.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La emisiunea proasta pe care o face, merita sa fie tras de atentie !
2
0
Sper sa primesti ceea ce meriti,ernest,loser ce esti.Un neve dat de un boxer!O sa te mai racoreasca putin cu gineala.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614