REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

EROUL de la teribilul accident de la Costinești: un paramedic din Ilfov, aflat în concediu!

EROUL de la teribilul accident de la Costinești: un paramedic din Ilfov, aflat în concediu!

Replica API 20 iulie 2018 | 00:45 380

Un bărbat din Ilfov, aflat în concediu la mare, a dat dovadă că încă mai există speranță, iar empatia și spiritul civic nu s-au pierdut. Acesta a intervenit fără să stea pe gânduri la un accident rutier care s-a petrecut chiar sub ochii lui. A acordat primul ajutor, a ajutat la descarcerare și la stabilizarea victimelor. Menționăm că este paramedic în Ilfov.

Ziua de joi, 19 iulie, a fost marcată de un tragic eveniment rutier petrecut pe DN39, la bifurcația cu drumul ce duce înspre Costinești. Șoferul unei autoutilitare, un tânăr de 22 de ani, din Tulcea, nu a acordat prioritate când a ieșit pe drumul național, de pe DC6, intrând în coliziune cu un autoturism care rula regulamentar. Bilanțul este unul tragic: un minor în comă, o femeie la spital și șoferul din auto scos dintre fiarele contorsionate.

De precizat este faptul că, la fața locului, un participant la trafic a sărit imediat în ajutorul victimelor, acordându-le îngrijiri medicale. Precizăm că este vorba despre plt.maj. Cristian Bogdan Badea, paramedic încadrat pe motocicletă SMURD la Detașamentul Terapie Intesiva Mobilă București Ilfov, care se afla în concediu. Acesta a stat până la finalizarea intervenției, a ajutat la descarcerare și a ajutat la stabilizarea pacienților!

L.C.

Foto: ISU Dobrogea. Paramedicul aflat în concediu este bărbatul din auto care a imobilizat victima!

Citește detalii aici: Accident rutier TERIBIL la bifurcația cu Costinești: O AUTOUTILITARĂ S-A RĂSTURNAT! Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tulcenii si ilfovenii, catastrofe la volan! like cine a avut ocazia de a vedea asemenea autisti la volan. jignesc autistii comparandu-i cu tulcenii si cei din ilfov
6
0
Bv colegu ai dat dovada de profesionalism fata de altii care trec si doar filmeaza
5
0
Doctorul asta din imagine zici ca e interlopul Dan Soare din Braila
1
5
@16.17.Daca nu mai putem conduce s-o trimiti pe mamitica ta la noi sa ne ocupam si noi timpul!
2
3
Sa-i vezi aia de Prahova...!!!
6
0
Bineinteles ca un bou de vreo 20 ani se leaga de PSD ca eu sunt de vina. De condusul preventiv nu se mai stie nimic. Plus ca multi nici nu sunt atenti la drum, vorbesc la telefon, eventual SMS uri. Iar de zburat, zboara puiule, zboara, dar vezi sa nu traverseze vreun copac strada.
5
7
Nu poate sa "zboare" decat legal! Dar si atunci exista notiunea de conduita preventiva, inexistenta la cei care au luat permisul pe bani
6
1
Fara discutie trebiue introduse legi dure ca n Grecia sa nu mai fie atatea nebuni pe drumurile publice .
13
3
Prietene, atata timp cat are PRIORITATE, poate sa ZBOARE. Daca era vreun motociclist, era mort, iar rahatul ala cu ochi "sofer de duba la 22 de ani" scapa cu un dosar de u idere din culpa si ala musamalizat. Mai i tai legati'va de cel care se face vinovat pentru producerea accidentului. Boilor psd-isti trecuti de 50 de ani, in mare parte incapabili sa mai conduca.
6
4
Cand stii ca urmeaza bifurcatia, din precautie lasi viteza mai mica, pentru ca sunt unii berbeci care forteaza iesirea in DN39. Instinctul de sofer te avertizeaza cand ati apare in dreapta botul masinii scos la inaintare si reduci, claxonezi si incerci sa eviti o catastrofa daca bineanteles esti si atent la trafic si nu ai alte preocupari.
11
4
Bine ca nu l-a pus pe tir direct. Pentru cacatul pe care l-a facut i se anuleaza permisul auto ?
11
1
Bravo lui!
17
0
Sa ii dea Dumnezeu dupa inima lui buna.bravo
21
0
DE CE NU SUNT INTERZISI pseudo soferii din Tulcea pentru ca sunt niste CATASTROFE la volan ?!
12
1
de viteza zice cineva ceva?!?
5
12

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369