REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ESCROC de Bucureşti, prins de poliţiştii constănţeni: ŢEPUIA VÂNZĂTOARE PE LITORAL!

ESCROC de Bucureşti, prins de poliţiştii constănţeni: ŢEPUIA VÂNZĂTOARE PE LITORAL!

Replica API 21 august 2018 | 00:09 294

Printre turiştii care sosesc pe litoralul românesc în sezonul estival, în concediu de odihnă sau puşi pe distracţie, se află şi hoţi de buzunare, de locuinţe, cerşetori, dar şi alte persoane cu intenţii mai puţin onorabile. În acest context, poliţiştii constănţeni luptă zilnic pentru combaterea faptelor ce duc la înşelăciune prin orice mijloc.

În urma cercetărilor efectuate sâmbătă, 18 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Poliției stațiunii Neptun și cei ai Biroului Vama Veche -2 Mai au identificat un bărbat, de 42 de ani, din București, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina bărbatului 7 infracțiuni de înșelăciune, 5 în formă consumată, alte 2 în forma tentativei, fapte petrecute în perioada 27 iulie - 17 august a.c.

Bărbatul se deplasa la diferite societăți comerciale, de pe raza municipiului Mangalia și a localităților Neptun, Venus, 2 Mai și Vama Veche, unde se recomanda ca fiind reprezentant al unor mărci de țigarete sau brichete, solicitând sume de bani pentru bunurile pe care ar fi urmat să le distribuie acestora.

La data de 18 august a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Potrivit unei postări distribuite în mediul online, acesta ar fi mers la magazin pretinzând că este un agent al unui brand de ţigarete. "A venit la magazin, s-a dat agent de la JTI ţigări, a pretins că a vorbit cu şefa şi că are un colet pentru ea şi a cerut vânzătoarei 600 lei prefăcându-se că vorbeşte la telefon gen: Da, şefa da da, sunt în magazin aici îi zic vânzătoarei să-mi de banii şi mi-a înşelat vânzătoarea cu 600 lei.", a declarat una dintre persoanele păgubite la o postare pe Facebook.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E din gasca lui Dragnea. Daca era din gasca lui Ciolos,a PNL-ului se baga la milioane de euro,nu facea tara de ras cu furtisaguri marunte. Jos ciuma rosie!
0
0
mui3 P5D !!!!!!!!!!!
0
0
normal ca a tepuit ptr ca sefa vrea tigari fara factura!!! ....fara contract...fara comanda!!!
3
0
Lipsa educatiei populatiei etc. toate acestea duc la manipularea si inselarea gloatei - multimii etc.
1
0
Vanzatoarea de ce este naiva,trebuia sa vorbeasca ea cu sefa nu agentul mai ales ca nu- l stia.Cei care vin d
6
2
E din diaspora. Lucreaza in stil european.A studiat cu Boc si Cocos.
7
13
pesedist ordinar
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218