REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Escrocii îşi încearcă „NOROCUL” şi înainte de SĂRBĂTORI: „Plătiţi 100 de lei şi vi se împlinesc dorinţele”

Escrocii îşi încearcă „NOROCUL” şi înainte de SĂRBĂTORI: „Plătiţi 100 de lei şi vi se împlinesc dorinţele”

Replica API 24 decembrie 2016 | 08:57 511

De la Anne Bretagne la Esmeralda

De la Anne Bretagne la Esmeralda

De la Anne Bretagne, la Esmeralda! De la talismane, la ritualuri de eliberare și toate cu promisiunea unei vieți împlinite. Este vorba despre metodele de înșelăciune, care au în prim – plan înșelăciunile, și care vizează oamenii ce cred în astfel de puteri. Mai multe persoane au crezut și apoi au susținut că, da!, au fost înșelate. Însă, iată că escrocii încă există și încă își "încearcă" norocul. Recent, o femeie din Constanța a primit o scrisore de la așa-zisa Esmeralda, dar nu înainte de a fi contactată și de clarvăzătoarea Anne Bretagne.

O femeie din Constanța nu înțelege de unde au acei escroci datele ei. În luna aprilie a primit o scrisoare extrem de dubioasă, care începea într-un mod destul de agresiv tocmai pentru a da lovitura pe latura impactului emoţional! „Doamnă C., nu vă ascund faptul că sunt foarte îngrijorată în privinţa dumneavoastră! Tocmai aţi lăsat să treacă pe lângă dumneavoastră, fără să încercaţi să faceţi nimic, o primă şansă de a câştiga o sumă frumuşică de bani! Veţi lăsa să treacă pe lângă dumneavoastră şi a doua şansă?” este începutul scrisorii, formată din câteva pagini, semnată de clarvăzătoarea Anne Bretagne. I se cerea suma de 100 de lei pentru a primi un talisman care-i va șterge problemele și îi va umple buzunarele și conturile cu bani.

Acum, în decembrie, femeia a primit o altă scrisoare, semnată de clarvăzătoarea Esmeralda, care, la fel, îi "povestește" despre nenorocirile din viață și cum pot ele să dispară dacă plătește 100 de lei și trimite o scrisoare înapoi, pe adresa OP 83, CP 11, rapid, pentru un ritual de eliberare și noroc. De precizat este și faptul că mai mulți oameni au picat în plasă și au plătit acești bani. Apoi, bineînțeles, au văzut că nu se întâmplă nimic și au recunoscut că au fost înșelați. În timp ce unii sunt revoltați, alte persoane susțin că nimeni nu le-a băgat mâna în buzunar. "Am primit şi eu o scrisoare de la Esmeralda.

Acum vre-o 2 ani îmi trimitea frecvent scrisori şi vreau să va spun că la vreo 2 i-am şi răspuns, aşa că mi-a trimis un inel care nu a avut nici un efect şi mi s-a şi rupt foarte repede. Şi cum nu era de ajuns această încercare am zis să mai încerc încă o dată şi am cumpărat o carte care se numeşte: Puterea cuvintelor magice - Secretul vieţii uşoare. Nu ştiu dacă mai are rost să vă spun că nu mi-a folosit la nimic. Mi-a trimis frecvent scrisori cred că o scrisoare pe luna la care nu am mai răspuns. Astăzi am primit o altă scrisoare de la Esmeralda în care îmi spune o groază de lucruri care mi se vor întâmpla , bineînţeles dacă voi cumpăra o predicţie sau ceva de genul. Nu ştiu dacă la alţii a funcţionat ceva, la mine nu a mers. Acum fiecare decide ce vrea să facă cu banii lui şi să ia proprile decizii", a scris pe internet Ana.

"Cine ştie cum putem scapă de hărţuire, nu mă interesează cine se ascunde sub acest nume, oricum foloseşte mai multe adrese de mail (le blochez pe rând şi apare cu altă până ce eu nu renunţ la adresa mea), spre norocul meu şi ghinionul ei, nu alerg după bani, ha, ha, stau încă bine şi la capitolul vezi ce vrea să-ţi vândă, aşa că până acum m-a amuzat insistenţa ei (sau lui) dar îi dau un sfat, să-şi mai ghicească şi singur(ă) poate pică de vreun câştig la loterie să-i ajungă pentru 10 vieţi, să stea cu burta la soare pe o plajă din Caraibe, să ne lase pe noi, ce zici madam?", a spus și Alexandrina.

Liliana CHIRU

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/inselaciunile-cu-clarvazatoare-lovesc-la-constanta-iata-cum-actioneaza-270006/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218