REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Este oficial: Brigitte și Pastramă formează un cuplu. Au confirmat totul cu un sărut

Este oficial: Brigitte și Pastramă formează un cuplu. Au confirmat totul cu un sărut

Replica API 1 aprilie 2019 | 03:32 620

Brigitte Năstase și Florin Pastramă

Brigitte Năstase și Florin Pastramă au recunoscut pe rețelele de socializare că formează un cuplu și sunt foarte fericiți. Cei doi au fost surprinși în ipostaze indecente la emisiune, iar logodnicul lui Brigitte a rămas șocat când a văzut imaginile.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă formează cel mai proaspăt cuplu din showbizul românesc, iar începutul relației lor a ridicat multe semne de întrebare și a fost o adevărată controversă. Cu siguranță a fost chimie încă de la început între ei doi, însă faptul că amândoi erau implicați în relații amoroase în afara Fermei, i-a făcut să nu-și poată manifesta afecțiunea. Dar imposibilul a devenit posibil și cei doi au «păcătuit» și s-au lăsat purtați de vânt, au ajuns în pat, iar de acolo nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat între ei, însă imaginile difuzate de ProTv i-au prezentat în diverse ipostaze, unele mai indecente decât altele.

Cornel Oană a fost prezent în cadrul emisiunii lui Măruță de la ProTv și a explicat că nu mai are de gând să se întoarcă în brațele fostei soții ale lui Ilie Năstase.

„Show-ul are limitele lui, nu te obligă nimeni să faci. Este normal ceea ce s-a întâmplat, în condiții de stres oamenii reacționează. Eu am terminat relația de săptămâna trecută”, a spus el.

Deși înainte ca vedeta să plece la Fermă, ea și Cornel Oană s-au certat și s-au despărțit, după cum a explicat el. Ei erau la un pas de nuntă, însă Cornel nu vrea să audă de împăcare.

„Noi, chiar înainte de FERMA, am avut o ceartă. Fiecare a înțeles cum a vrut. Ea s-a considerat singură, eu m-am considerat în relație. Dacă este fericită cu Florin Pastramă, eu le doresc Casă de piatră. Eu am dat verigheta jos, nu am ce să fac cu jumătate de verighetă”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aveam o grija
4
0
Din surse sigure: curvistina puscarisa a facut sex cu femei pe timpul detentiei , ea fiind nimfomana. I-o sugea batranelului sclerozat nastase ore intregi , chiar daca nu avea erectie...
4
0
Alt prost care n-a mai vazut o femeie in viata lui!!!
8
0
Doua rebuturi ale societatii romanesti, doua epave ale existentei vietii pe pamant !
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614