REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Este oficial! Chițac a acceptat demisia lui Ovanesian!

Este oficial! Chițac a acceptat demisia lui Ovanesian!

Mirela PASCAL 24 martie 2023 | 15:34 3406

La două zile de la demisia Feliciei Ovanesian din funcția de administrator public al Constanței, Vergil  Chițac a semnat dispoziția privind încetarea contractului de management al acesteia. Așadar, de astăzi, funcția a rămas vacantă.

Este oficial! Chitac a acceptat demisia lui Ovanesian!

Reamintim că o mega bombă a explodat miercuri, 22 martie, la Primăria Constanța! Felicia Ovanesian a demisionat din funcția de city manager al municipiului Constanța, după doi ani la conducerea urbei. Vestea a picat ca o gură de oxigen pentru mulți constănțeni, inclusiv pentru politicienii din Constanța. Felicia Ovanesian era primarul de facto al Constanței, spun gurile rele, și este considerată principala vinovată pentru ceea ce se întâmplă în orașul de la malul mării.

Este oficial! Chitac a acceptat demisia lui Ovanesian!

Ovanesian: Îmi pare rău!

Sătulă, probabil, de atâtea atacuri, dar și de unele neînțelegeri pe care le avea cu Chițac, Felicia Ovanesian a decis să plece definitiv din Primărie. „Îmi pare rău, regret că plec" a declarat, pentru Replica de Constanța, Felicia Ovanesian. Întrebată dacă a luat decizia de a demisiona, în urma unor discuții în contradictoriu cu primarul Vergil Chițac, Ovanesian a spus că nu comentează, dând de înțeles ca au avut ceva de împărțit.

Este oficial! Chitac a acceptat demisia lui Ovanesian!

 

Totodată, Felicia Ovanesian a declarat că și-a depus demisia miercuri, la ora 16.00, însă nu i-a comunicat verbal lui Chițac și nici nu l-a anunțat, anterior, că ar urma să ia această decizie. Întrebată în ce relații a rămas cu Chițac, Ovanesian a declarat: „Nu știu în ce relații am rămas. Pentru liniștea mea, am preferat să mă retrag", a conchis fostul city manager. Ovanesian nu e obligată să stea în preaviz, așa ca astăzi a fost ultima ei zi de lucru în Primăria Constanța.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar garda de mediu nu se sesizeaza in legatura cu praful din oras? Ca daca construia cineva o casa erau calare peste el comisii si comisii acuma ce fac? Sau tot incearca ca pana la urma sa umblam cu masca pe fata?? Trebuiau facute si strazile si trotuarele si conductele si stalpii adevarat! Dar nu in halul asta in care se lucreaza acuma !!
0
0
L ați vota acum pe fagadau?
0
4
Mu1e ovanrsian + chitqc. Hai cu drmisia vergile ca ai facut praf orasul asta. Un incompetent de dreapta.
2
2
O gasca de incompetenti, arata cu degetul unul spre altul, nimeni nu e vinovat pentru dezastrul din oras din ultimii 2 ani evident! Gata, acum macar nea Chiț Chiț e scapat, e vina lu tanti aia care a demisionat, mai are o sansa sa candideze inca un mandat …. Gunoaie! Si sa nu uitam tot circu pe care il face animalu ala la ANPC… il vedem si pe ala primar in curand, ne ducem pe copca
4
3
demisia lui, pe cind?
5
2
Mazăre e larg în gaoaza
1
4
De ce ai pus placute pt parcare cu plata zona 1 in fata caselor, unde este NUMAI zona rezidentiala? Vrei 200 lei pe luna de la noi? Iti dam $ul@
5
1
Multa mwe cu kkt chitac si sustinatorilor sai
11
2
Astept cu nerabdare momentul in care "primarul" ii va aproba si demisia domnului Chitac, care cu deosebita pricepere ne "conduce" urbea de mult prea multi ani.
11
1
Pe tine cand te ia dna animalule sau macar da-ti dracului demisia p******a de doi bani ce esti!!
16
2
te-am mirosit. Vrei s-o pui pe iinfractoarea merla ca sa puteti fura mai bine. Mwie cu kkt !!!
22
3
Demisia???
20
2
Cum este cu ….. Constata Altfel? Cu 1000 euro coșurile de gunoi? Cu 17000 stații de autobuz? Cu 12000000 avans achitat pt Parc Industrial? Cu 20000000 euro material florar și pomicol? Lasă ca spui mata TOT! Și te duci la …..,, relaxare”. Și noi , constănțenii, ne vom constitui parte civilă , sa se recupereze banii de voi cei ce ați aprobat. De multe coșmaruri sa ai parte!
33
1
Mult respect d-na Ovanesian pentru tot ce ati facut. Constanta va arata in curand altfel.
5
36
Era culmea să nu accepți și să semnezi demisia.... Adevarat..Horia Constantinescu..ar fii indicat pe aceasta funcție.. și după când vin alegerile să ia primar.. Asa cum este el,dar știe ce vrea,și nu face compromisuri
5
31
PE ACEASTA FUNCTIE AR FI IDEAL HORIA CONSTANTINESCU
4
31
PERSONAL EU SPUN CA E O PIERDERE PENTRU CONSTANTA PENTRU PRIMARIE.O SA VEDETI CE HAOS VA FI DE-ACUM INCOLO.
9
30
NU NE INTERESEAZA NIMIC NICI DE LESBIAN NICI DE MARINAR !!!
26
3
m****a draga, demisia nu se aproba, doar se ia la cunostinta. E singura data cand un angajat il anunta pe sef ca nu-l mai vrea!
23
1
Dincolo de comentariile puerile si malitioase, nedemne de a fi considerate ca fiind emise de o fiinta rationala moderna, trebuie sa intelegem ca doar prin munca si prin seriozitate vom putea avea un oras mai frumos! Progresul se va vedea la finalul lucrarilor si cu siguranta se va realiza! Restul este irrelevant... este f usor sa ne insultam unii pe altii... propun in schimb sa avem incredere unii in ceilalti!
6
46
Mananci pensie din taxe ca si cum ai luptat in razboi 12000 ron pe luna pe langa salariu. In caz de razboi suntem chemati toti la lupta. N-ai nici un drept sa infuleci pensie imensa din taxe. Daca esti apt de munca munceste, daca nu esti apt haleste pe sie in gat
28
5
Mos teaca , pleaca si tu. Ca altfel a plecat degeaba city managerul .
42
4
Demisie pe dreaku, i-a sugerat sa plece, adica a dat-o afara elegant, ca prea se credea stapana orașului. Bine ca si-a dat seama ce greseala a facut.
18
8
constantenii i-o accepta pe a lui!
34
2
Ce fatza are nemernicul asta care a distrus orasul. Sa ajunga langa Mazare. Amiral de carton nu a fost o zi pe mare. Cu barcuta in baie.
35
2
Nea Caisaaa !!!!!!! Eu mai bine iti propun, sa iti scrii si sa iti accepti singur demisia ! Ce spui despre acest plan maret ?
33
2
Primarul a avut imtentii bune mai DEsTePTILoR care le stiti pe toate si ati fost nascuti dupa 1989 .Voi stiti ca acele conducte de la radet nu au mai fost inlocuite din 1980 ? ???Stiti ce inseama lucrul acesta ??? Ca in viitorul apropiat ati fi stat in frig 6zile din 7 ca acele conducte de ruginite ce erau foarte probbil s-ar fi transformat in fântâni arteziene iar un lucrul remediat la infinit se numeste EXPIRAT. Cat am suportat noi copii pe vremea lui Ceausescu ca azi săvinrelegem favorabil aceste lucruri care cu rabdare vor fi de apreciat
6
42
Așteptăm cu nerăbdare să îți semnezi și demisia ta , dar asta să fie cât mai repede .
33
3
si amiralul hidrobicicletelor cand demisioneaza?
39
3
Dar demisia lui H I R A? Că tipul n-are treabă decât cu combinațiile?
35
1
De ce sa fie vinovata,ca a atacat toate proiectele de sertar si ca orasul dupa ce se termina va arata excelent.Ba din contra -Bravo ei!
7
30
Halal manager de oras. Cizma asta impreuna cu incompetentu de Chitac, au reusit sa faca din Constanta un oras asemanator cu Bagdadul. Santiere, jeg, gropi, prafalau si mizerie peste tot. Amiralu undercover cand isi da demisia?
36
3
Asteptam si demisia amiralului de carton.
44
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367