REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Este sau nu într-o nouă relație Raluca Pastramă? Reacția fostei soții a lui Pepe

Este sau nu într-o nouă relație Raluca Pastramă? Reacția fostei soții a lui Pepe

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 1132

Sătulă de zvonurile apărute, Raluca Pastramă a pus piciorul în prag! Este sau nu într-o nouă relație focoasa brunetă? Reacția fostei soții a lui Pepe. Vedeta a dat cărțile pe față!

Vestea conform căreia Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit continuă să fie un șoc pentru toată lumea. Deși totul părea roz în căsnicia celor doi, latino lover-ul și mama copiilor săi au decis să o ia pe drumuri separate după o frumoasă relațiede opt ani. Pepe a fost cel care a făcut anunțul oficial pe canalul său de YouTube, prin intermediul unui filmuleț.

Este sau nu într-o nouă relație Raluca Pastramă? Reacția fostei soții a lui Pepe

Ei bine, din acel moment, gurile rele nu le-au deloc pace celor doi, iar fosta soție a cântărețului a fost adesea acuzată că ar fi deja într-o nouă relație. Sătulă până peste măsură de acuzațiile și zvonurile apărute la adresa ei, Raluca Pastramă a pus piciorul în prag și a spus adevărul. Focoasa brunetă susține că momentan se concentrează pe creșterea și educația fiicelor sale și că nu este implicată din punct de vedere sentimental în nicio relație.

Chiar și așa, vedeta nu spune nu unei noi povești de iubire și lasă totul în voia sorții și a lui Dumnezeu.

”Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a declarat Raluca Pastramă, potrivit playtech.ro.

Raluca Pastramă: ”S-au scris despre mine tot felul de poveşti”

De asemenea, Raluca a ținut să demonteze și toate zvonurile conform cărora l-ar fi înșelat pe Pepe. Fosta soție a concurentului de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a mărturisit că nu ar recurge niciodată la un gest care ar putea să le schimbe celor mici impresia despre ea. În momentul de față, Raluca Pastramă se dedică în totalitate micuțelor, pe care le considera cea mai de preț, dar și singura comoară a sa.

”Ştiu că s-au scris despre mine tot felul de poveşti, dar asta nu mă va împiedica să pun în practică ceea ce am decis că e cel mai bine să fac în anii ce vin şi anume că pentru mine personal ceea ce va conta o lungă perioadă de timp va fi în primul rând educaţia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem în viaţă mai mult. Sigur, erau comoara mea cea mai de preţ şi înainte, înainte când formam împreună cu Pepe, o familie”, a mai adăugat focoasa brunetă pentru sursa citată, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta ziceau si marmotele . Mishto.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218