REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Etapa finală a proiectului 'Tineri împotriva corupției - Gândesc, Vorbesc și Acționez Pro-Integritate' se desfăşoară la Eforie Nord!

Etapa finală a proiectului 'Tineri împotriva corupției - Gândesc, Vorbesc și Acționez Pro-Integritate' se desfăşoară la Eforie Nord!

Replica API 10 august 2018 | 02:01 455

Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Consiliul Județean Constanța, Direcția Generală Anticorupție prin Serviciul Județean Anticorupție Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează, în perioada 13 – 19 august 2018, etapa finala a proiectul pilot ”Tineri împotriva corupției - Gândesc, Vorbesc și Acționez Pro-Integritate”.

sursă foto: Sibiu 100%

Etapele eliminatorii s-au desfășurat la Piatra Neamț și Sibiu, respectiv Centrele de Agrement Oglinzi și Râul Sadulu.

Competiția, găzduită de Centrul de Agrement Eforie Nord ”LUMINIȚA”, va pune față în față echipe din județele Neamț, Sibiu și Constanța ce vor dezbate teme de interes din domeniu, contribuind astfel la formarea, dezvoltarea şi exersarea competențelor de gândire critică și de comunicare în spațiul public, precum şi la dezvoltarea atitudinilor social-civice democratice a tinerilor participanţi.

Scopul proiectului este cultivarea unei atitudini critice, logice și raționale în rândul tinerilor, conștientizarea valorilor cetățeniei active și democratice, prin înțelegerea informată a realităților sociale, susținerea dialogului interetnic și a nondiscriminării, dezbaterea argumentată și exersarea atitudinii tolerante și deschise față de diferențele sociale, etnice, economice, de sănătate, de gen etc., care pot constitui bariere în comunicare.

De asemenea, cei 71 de copii vor desfăşura activităţi în incinta Centrului de tineret Ion Creanga din Tuzla, vor vizita Complexul Muzeal de Stiinţe ale Naturii Constanţa și Nava Școala Mircea.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tinerii care HARNESC impotriva coruptiei. Si care habar n-au sa puna trei vorbe legate pe un A4, care sa aiba o minima valoare la nu Parchet. Si care nu citesc legislatie in viata lor, prea preocupati de FB. Ma mai lasati draq odata cu minciunile si amagirile astea sinistre? ca o sa incep sa cred ca e pe bune si n-o sa mai vreau sa emigrez. Jegurilor.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218