REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

eTrezirea a sponsorizat Spitalul Militar Constanța cu 30 de paturi medicale

eTrezirea a sponsorizat Spitalul Militar Constanța cu 30 de paturi medicale

Replica API 11 noiembrie 2020 | 22:23 2414

Asociația eTrezirea a sponsorizat cu 30 de paturi medicale, ortopedice, Spitalului Militar de Urgență Dr. Alexandru Gafencu Constanța. Acestea au fost donate inițial Asociației eTrezirea în luna septembrie 2020, de către fundația Ordo Militaris Teutonicus, din Germania.

Costurile de transport și depozitare au fost suportate de Asociația eTrezirea. Menționăm că, la vremea respectivă – luna septembrie, au fost purtate discuții cu reprezentanții conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei, în vederea predării către unitatea medicală a paturilor respective. După ce, inițial, aceștia s-au arătat interesați, ulterior nu am mai primit niciun semn din partea instituției medicale, apelurile noastre rămânând fără răspuns.

Ulterior acestui demers, Asociația eTrezirea a fost contactată de către reprezentanții Spitalului Militar de Urgență dr. Alexandru Gafencu Constanța, care și-au exprimat interesul pentru cele 30 de paturi medicale.

Acestea au intrat deja în dotarea Spitalului Militar de Urgență dr. Alexandru Gafencu Constanța.

„Considerăm că, mai ales în aceste vremuri dificile, implicarea noastră, a tuturor, oricât de mică ar fi aceasta, în sprijinul sistemului medical, este mai importantă decât oricând. Ne bucurăm să putem ajuta atât bolnavii, ce vor beneficia de un confort sporit datorită acestei donații, cât și personalul medical a cărui muncă va fi puțin ușurată prin versatilitatea acestor paturi. Asociația e Trezirea își arată disponibilitatea de a se implica în orice acțiune benefică societății constănțene. Încurajăm, pe această cale, împlicarea ca voluntari a cât mai multor persoane, în proiectele echipei eTrezirea”, a declarat Alexandru Hîldan, directorul Asociației eTrezirea.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura institutie medicala credibila din sud estul tarii , felicitari tuturor !
0
0
FELICITARI
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614