REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Eugen Nicolăescu: Sunt convins că USL trebuie să existe

Eugen Nicolăescu: Sunt convins că USL trebuie să existe

Replica API 14 octombrie 2013 | 00:00 237

Ministrul Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu, a declarat duminică la Pro Tv că nu crede în posibilitatea ca PSD să aibă propriul candidat la preşedinţie întrucât congresele PNL, PSD şi PC au decis să îl susţină pe liderul PNL Crin Antonescu. "Eu nu pot să cred asta. Eu mă bazez pe nişte decizii politice majore, adică o hotărâre a congresului PSD, congresului PNL şi congresului PC care au spus: candidat la preşedinţia României este Crin Antonescu. De ce să gândesc eu altceva când cele mai importante foruri ale unui partid au luat o decizie. Sunt membru al PNL şi ştiu ce decizie s-a luat. Nu a venit nimeni să propună schimbarea acestei decizii", a spus ministrul.

Întrebat dacă îl vede pe liderul liberal preşedinte al României Eugen Nicolăescu a răspuns: "Evident dacă nu se schimbă absolut nimic în perioada următoare în sensul în care să se întâmple un cataclism să cadă economia atât de tare încât să se schimbe percepţia populaţiei, în care noi să nu ne facem treaba aşa cum ne-am angajat nu cred că e vreo problemă".

El şi-a manifestat convingerea că USL trebuie să reziste, iar cine nu crede în acest lucru şi se abate de la această idee "trebuie să piardă".

"Sunt convins că USL trebuie să reziste pentru că eu am fost în faţa oamenilor în campanie electorală şi mii de oameni au votat USL, cine nu crede asta sau cine se abate de la acest lucru trebuie să piardă", a spus demnitarul.

În opinia sa, replicile dintre preşedintele PNL Crin Antonescu şi cel al PSD Victor Ponta reprezintă reacţii ale unor oameni politici şi discuţii într-o coaliţie.

"Vi se par dumneavoastră atacuri, eu cred că sunt discuţii într-o coaliţie. Eu cred că liderii au voie să se exprime liber, că nu trebuie să fie cenzuraţi. Eu cred că sunt reacţii ale unor oameni politic. În orice ţară se întâmplă la fel", a spus demnitarul.

sursa: agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920