REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Eugen Nicolicea, apostrofat şi urmărit în trafic de protestatarul Marian Ceauşescu

Eugen Nicolicea, apostrofat şi urmărit în trafic de protestatarul Marian Ceauşescu

Replica API 7 ianuarie 2019 | 01:46 387

Eugen Nicolicea

Protestatarul Marian Ceauşescu l-a abordat, duminică, pe deputatul PSD Eugen Nicolicea în faţa unui imobil în Bucureşti, în timp ce deputatul urca în maşină, după cum se vede în transmisia video de pe pagina de Facebook a protestatarului. Ulterior, acesta l-a urmărit în trafic pe deputat.

"Bună ziua, domnule Nicolicea. la mulţi ani, ce faceţi?", spune Marian Ceauşescu.

"Bine, mulţumesc frumos de urare", îi răspunde Eugen Nicolicea, în timp ce urcă în maşină.

"Anul ăsta o să vă mai bateţi joc de noi atâta, că sunteţi un nesimţit? Ştiţi nu. Aţi băut şi urcaţi beat la volan? Aţi băut? Golanule", strigă după el Marian Ceauşescu.

Nicolicea nu este primul oficial urmărit de către protestatarii #rezist. Anul trecut, preşedintele CCR Valer Dorneanu a fost urmărit şi apostrofat până în faţa blocului de protestatarii Cristian Dide şi Marian Ceauşescu.

Ulterior, Mălin Bot şi alţi protestatari au mers acasă la Florin Iordache, unde i-au lipit afişe pe garaj.

Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu” este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ. Acesta susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei
3
0
Eu pe Dragnea pana la un punct il pot intelege. Este un infractor care lupta pentru libertatea lui. Asa cum fac cei mai multi, cei mai lasi desigur, si fiecare o face cu mijloacele la dispozitia lui. Cei mai vinovati sunt insa aceia care ii permit, care il ajuta sa faca statul praf ca sa scape. Iar prima si cea mai grava vinovatie o are CCR si menestrelul justitiei si-al lui dracnea tudorel toader ca el este creierul acestor legi care-i scapa pe HOTI de LEGE si de PUSCARIE.
5
2
cu golaniile lor fac prima pagina de politica in statul de c...al lor, rusine , mare rusinica!!!!!
4
2
Cele mai mari cuiburi de interese si infulenta sunt PARTIDELE POLITICE si MASONERIA!Trebuiesc ERADICATE DIN RADACINI
9
2
Cu toti golanii acestia neocomunisti trebuie facut lafel. Sunt niste nesimtiti.
1
7
nenorocitul care trebuie arestat. pe loc , este nicolicea, strungar sau cioban? Omul de rand este transformat, de acesti borfasi, in instrumente pe o tabla de sah. Deci ciordache, nicolicea soferul serban, presul codrin, puscariasul valcov- urgent la puscarie
10
5
nino,nino ce de prieteni are acest marian porcan, mama castiga la Haga, ii leaga pe toti nino ,nino halatul, cat este halatul? nino, nino !
4
6
Apelativele folosite sunt pe masura caracterului si comportamentului. Ma comport cu tine asa cum te comporti tu cu noi.
7
5
Marian are dreptate in orice tribunal pt ce a patit inca n au platit aia,omul este nu indreptatit sa i injure,ci sa i ia cu o KATANA de la jumate pentru cata bataie a mancat de la voi Comunistii care ati facut diversiuni dupa modelul istoric al consilierilor vostri veniti mult prea din est ca sa inteleaga si mult prea rai ca sa iubeasca!MARIAN ESTE UN EROU!Vreti sa l sacrificati?ati mai incercat o data nu v a iesit!MARIAN VA LEAGA IN ORICE TRIBUNAL CU LEGEA IN MANA LA HAGA UNDE VRETI
15
15
asta nu e democratie ,,sa injuri omu in drum,,trebue arestat golanu.
13
21
Cum e posibil ca un golan ordinar ca asta sa faca ce vrea, sa insulte pe cine vrea si sa nu pateasca nimic! Un nenorocit va asta ar trebui arestat pe.loc
14
21
oare de ce nu ma scapa putin din lesa,sa-l alerg putin pana cade lat si sa-mi testez noii dinti pe bucile lui rozalii de Marian rezistent,sau poate lasi poarta intredeschisa cand mai vin hastagistii astia partzaiti pe la nea Iordache ca am chef sa-i zburatacesc ca pe niste gaini bete!Marrrrrr!
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367