REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Eugen Tănăsescu

Eugen Tănăsescu

Replica API 13 octombrie 2020 | 00:00 2026

Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, este supărat foc pe faptul că se tot interzic pelerinajele.

Folosindu-se de pagina de Facebook, acesta tot instigă ”credincioșii”, semănând ură și revoltă. Apăi, părinte, ce spune Biblia, părinte? Mai ales în vremuri greu încercate ca acestea? Ce mai contează, fiecare își apără sectorul, fie că e cu sutană, fie că nu. Biblia? Doar o carte veche...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii suparat Tana ce sa vezi.Nu era la fel de suparat cind a dat ce trebuia cit trebuia la DSP si la POLITIE sa se bage gunoiu sub pres in cazul spalari mortilor in garajul de linga mine.Oameni au incasat si totul ii ok.Si azi se procedeaza la fel.Politia se face ca nu vede incaseaza parandaratul si noi suferim ne infectam cu diverse boli.Preotul responsabil de aici il intereseaza doar si doar banuuul.Tana grohaie si el sa se dea in stamba cit ia parte de la morti spalati aici linga mine.
2
0
Tanasescu este un jeg ordinar
2
0
Cine mai are timp si chef sa se uite in gura spurcata a acestor indivizi, in secolul XXI? Cine ii baga in seama? Tot mai putin lume...
5
0
eu cred dar nu am nevoie de infractorii spagoveanu de mana cu tanasescul muist !!! Credinta nu are nici o legatura cu popii hoti !!!
11
0
Atacurile impotriva slujbasilor Bisericii si chiar impotriva acesteia nu sunt altceva decat atacuri impotriva Credintei! Chiar daca Dumnezeu ne iarta nu trebuie sa uitam ca tot el ne si judeca! Liberul arbitru... Noi alegem, El ne va judeca! Prin comparatie, la Sibiu este aprobat un eveniment LGBT dar pelerinajele nu! Credinta este ultimul bastion al sufletului romanesc! Dumnezeu sa ne ierte!
0
8
Asa draga Eugen fi suparat.Spune direact ca de acolo incasa Spagoveanu seful tau de malaiul de la inocenti habovnici pupatori de moaste.Nu o mai scalda.Am vazut cu toti activitatea splatul motilor in garaj.Noi ca vecini nu o sa ne lasam si o sa dam pina la urma de adevar.Cu toooate spagile date peste tot.Noi cartirul nu vrem asa ceva.Fi suparat cit doresti dar lasane sanatate asa cum este momentan.Nu vrem invecti vezi in oglinda fecala la care fac ref ia si pe sefu liga dnta.Nu mai vb de sluuugile pirlite.Si angajati muritori de foame.
7
0
aveti la Techirghiol un dascal Apostol zis Bitu care lucreaza cu popa Viorel la sf. Ilie angajat la primarie cu PSI face si politica in noaptea alegerilor a venit la sediul adversarilor politici si tipa ragnea sa va dau muie la adversari politici adica la PMP este filmat pe camere cine vrea inregistrarile sa spuna la spalatorie si le are luati masuri va rugam mult
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367