REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici

Replica API 28 noiembrie 2018 | 00:00 452

Ministrul de Finanţe, Eugen Orlando Teodorovici, a vrut să fie interesant în declaraţii, să spună ceva care să "zguduie" opinia publică şi să-l ţină minte! Şi a reuşit! A făcut o declaraţie atât de controversată legată de limitarea muncii în afară, încât acum se dă peste cap să explice ce a vrut de fapt să transmită, başca a dat "muniţie" opoziţiei, să îl atace din toate direcţiile. Adio... imagine frumoasă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
putzoi comunist?
5
1
tziganul orlando si-a dat arama pe fata. Acest supozitor al hotului dragnea nu mai stie ce sa zica. El, ca toti pesedeii au impress ca lumea e proasta. O fi, ca ala care se semneaza unu, dar restul dau muie cu cacat tziganului orlando ! Muie dragnea, muie pesede !!!
5
2
Umarul pe care vrei sa l pui tu la saltat n ai bani sa l platesti!Asa ca poti sa uiti!Cat despre intoxicarea ta verbala cu referire la Religia Ortodoxa si la cum o sa fim noi bietii romani nespalati la cur pe la tara fara gaze in case de chirpici se vede ca ai facut scoala de disimulare si tu?lasa ma sa ghicesc?masterat?se vede ,se simte ,mirosi ca un dinte stricat si cariat lasa ne,IMEDIAT!
4
1
ratatul asta ,este disperat au deficit pe zece luni 5 miliarde de euro .in fiecare an ,in ultima luna se decontau mii de facturi in valoare de 4-5 miliarde de euro adica tunuri anul asta mai au in doua luni cca 0,3 din PIB adicatelea vreo cinci sute de milioane de euro ,restul de cinci miliarde de euro i-au tocat.au luat dividende in avans nu mai au niciun ban ,pe santiere se dau doar tepe ,bani nu mai sunt.
9
1
Se vede cat dispret au pesedistii fata de fratii nostri plecati la munca in strainatate.A vrut sa spuna ca romanii sunt vitele lor ,animalele lor bune de munca.A vrut sa spuna ca se poate si mai au cu acest partid de cacat.Huoo...borfasilor !
9
1
Pana acum functiona in parametri normali. Se pare ca acolo in lumea politica exista niste virusi de prostit oamenii. Cu tembelismele astea,Teodorovici se califica pentru a deveni membru PNL. Doar aia ,urmasii lui Basanau ,cei cu taierile de salarii si pensii pot scoate cretinismele de genul asta.Cu asa masuri,romanii chiar isi vor cere schimbarea cetateniilor,vor fi spanioli,italieni si asa mai departe,se vor lipsi pe veci de Romania,plus ca-si vor lua acolo si restul familiilor din tara,deci nu vor mai trimite deloc bani sa fie cheltuiti pe pietele romanesti.
2
4
ma indoiesc de faptul ca ''votacii partidului'' au inteles ceva, ei au ramas cu mana intinsa in asteptarea micului si a berei.
8
2
S-a sinucis in direct prin declaratia asta.Ce prost e.Mai vreti dovezi ? Eu v-am spus dar nu m-ati crezut. Prostul asta a lovit si in votacii partidului prin declaratia asta astfel ca a tras dupa el si cacatul asta de partid numit PSD.
7
2
Eu zic sa vina... Astfel pesedeul lui nu o sa mi existe Oferta din tara e boagta : locuri de munca, chiar bine platite, mediu de afaceri exterem de prietenos, civilizatie ca in tarile nordice, nue mai e coruptie, drepturi cat cuprinde etc. Acasa deja am tras conducte pentru lapte si pentru miere si am cumparat caini cu coada specializati in covrigi...
8
1
Nimeni nu e prefect!
1
6
cretin,cretin,cretin
5
2
deja unii s-au repezit sa-l condamne ,dar ganditi-va putin cati romani au plecat peste hotare, cati si-au luat cetatenie straina si cati ramanem peste 30- 40 de ani .A daca nu mai avem un pic de pariotism ,de mandrie ca suntem romani, nicio problema avem nationalitati conlocuitoare, indieni cu milioanele si cati or mai veni, o sa devenim un stat plin de migrati ne schimbam si religia de baza ,devenim budisti sau musulmani .Incercati sa ganditi totusi dincolo de varful pantofilor este in general mai bine afara,dar aici ce facem punem umarul sa saltam tara asta sau ramanem ca in evul mediu ?
2
6
Cred ca a tras ceva pe nas
6
1
Cred CA este Ori ,,matol,,ori fumeaza substante interzis,deci trebuie internat urgent la BALACEANCA,trebuie legat,si dus.urgent,o panarama,de club,UN derbedeu
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367