REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Eugen Teodorovici anunță lovitura de GRAȚIE pentru Klaus Iohannis: șah mat din partea Guvernului

Eugen Teodorovici anunță lovitura de GRAȚIE pentru Klaus Iohannis: șah mat din partea Guvernului

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:41 440

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, susține că a luat în calcul varianta în care rectificarea bugetară va fi atacată la Curtea Constituțională, dar precizează că și dacă judecătorii CCR îi vor da dreptate lui Iohannis, nu se mai poate face nimic, pentru că deciziile CCR acționează pentru viitor.

”Nu, nu se mai întâmplă nimic, dacă CCR îi dă dreptate președintelui. Banii vor fi deja alocați și deciziile CCR sunt valabile pe viitor. Deci nu se întâmplă nimic”, a declarat Eugen Teodorovici, la România TV.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-o lasa dracnea din mana pe carmen dan si pe viorica dancila sa stie ca distruge partdul si tara toata! Nemernicul asta, cu mana lu veorica, o sa dea ordonanta de amnistie si gratiere pentru toti hotii, iar cu mana lu carmen dan si-a jandarmilor o sa ciomageasca protestatarii care o sa li se opuna in strada. DICTATURA PENALILOR! Asta ne paste.
1
0
Cand lupii tau se aud javrele, adica VOI!
1
4
Mai cacatel avortat, tu nu poti s-o futi in cur decat pe ma-ta dupa ce o fac posta toti psd-istii!! Dupa ce va saturati de ma-ta puteti veni la mine sa va dau la mooie pana lesinati!!!
3
3
s-o fut in cur pe ma-ta in timp ce ea iti suge pula ! sa ne sugi pula la toti , si sa-i lingi in cur pe hoti .
6
3
sa ne sugeti cacatul mai pesedistilor !!! Muie dragnea,muie pesede !!!
5
4
Daca deciziile CCR sunt valabile pe viitor, o sa trebuiasca sa faceti inca o rectificare. Unde e lovitura de gratie? Lovitura de gratie o veti primi voi, cand nu o sa mai fiti votati.
5
2
Mai nebunule, stai in bannca ta, nu te mai lua dupa descreieratul de dracnea ca va rupeti toti gatul si ...pentru ce? Pentru cine? pentru un excroc penal?
7
2
Teodorovici, Dragnea si Tariceanu o sug vartos!!!!
6
4
se cere avizul la CSAT. nu trebuie sa-l si primeasca. INCREDIBIL! ca si cum trebuie cerut avizul primariei dar nu trebuie sa-l si primesti
5
2
Va tremura chiloteii securistilor
9
5
Subscriu ce a zis 21 54
13
3
Sa moara mata in pooola de magar ...sugaci de carici psdist......
19
4
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis
3
26
au primit ordin de la Moscova , Kremlin sa slabeasca institutiile de siguranta nationala ale tarii :SRI,SIE,DNA !
24
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614