REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Eugen Teodorovici critică întârzierea Guvernului Orban: De băut au avut timp, dar de economie nu!

Eugen Teodorovici critică întârzierea Guvernului Orban: De băut au avut timp, dar de economie nu!

Replica API 3 iunie 2020 | 00:00 972

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, spunea că vor fi prezentate măsurile de relansare economică pe data de 1 iunie. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, îl critică dur și arată că liberalii au avut timp de băut, dar nu și de pregătirea relansării economice.

”De băut au avut timp, dar de economie NU‼️

Dacă ar fi folosit măcar jumătate din vremea pe care au pierdut-o la șprițuri, băute, petreceri, prăjituri și toate cele ca să lucreze efectiv pentru a elabora un program de relansare economică, zeci de mii de firme nu s-ar fi închis definitiv și sute de mii de români nu ar fi rămas fără locuri de muncă.

Petrecăreţii de la Palatul Victoria promit de aproape două luni un program de relansare economică pe care, tot ei, spuneau că-l vor prezenta ... ieri‼️

Tic-tac ... tic-tac!”, scrie Eugen Teodorovici, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haide bai tu ala cu doctoratu luat prin posta email ascundeti mutra aia de pedofil intr un sertar.si lasa ne du te si fierbeti nasul
0
0
Are dreptate...niste drogati si betivi
0
0
Ce nume de plapumar. Tu te-ai gasi mah sa vorbesti?!
2
1
Eu am opel.
0
1
Guvernul Orban e fix ce are nevoie Romania ca sa se duca dracului la fund si deci acum este perfect. Asa cum Basaul a stat linistit pe capul ,,romanlor'' doua mandate,sa stea si Iohanis cu mai multe guverne Orban. Care e problema? Si astia cu maririle de salarii si pensii,ciumele rosii pesediste ,e bine sa nu mai fie deloc votate. Las' ca e bine cu austeritate si praduirea tarii.
1
1
Tupeu de borfas!Aia au gasit timp de baut,dar nici tu nu te opresti din mancat c...t ! In rest,Darius Valcov e bine?
9
1
Bai Orlando, daca te astepti de la un ins drogat sa vina cu solutii bune pt. populatie, pt. tara , inseamna ca esti depasit. Pe asta il intereseaza imaginea lui, ba isi face selfie in Parlamet, ba isi face freza pe ochi, apoi pe nas, face jocul bancilor in detrimentul romanilor.Pai au trecut 7 luni , si in afara ca a imprumutat tara cu 15 miliarde cat PSD in 3 ani, cu ce s-a remarcat. Dar e f. bine, spalatii pe creier i-au votat, sa vada pensii marite, alocatii marite, somaj, sclavi pe mosiile nemtilor, cresterea preturilor.
2
11
pai mai hotule tu ne zici ce trebuie sa faca guvernul ? Tu nu ai reusit decat sa te faci de cacat ! Ceea ce si esti.
13
2
Tu vorbesti, FANFARONULE, discotarule, oportunistule, tupeistule si arogantule, mincinosule,....etc. Pupincuristul DE SREVICIU, a lui dragnea si dancila, "harnicul pamantului" se baga in seama, ca de obicei. SICTIR! Ascundeti-va in scorburi ciumatilor, DISTRUGATORILOR, hotilor si penalilor.
14
2
taci dracu din gura...voi psd isti nu ati fost in stare sa gestionati criza de la colectiv daca erati la putere acum cu pandemia ne duceam drcului toti cu ponta vostru cu tot,,,nu ca ii iubesc prea mult pe astia de la putere......
13
2
betivi asta este starea mea normala.Dar mai avem inca limbistii nostri.Vezi comentatorii de sub mine ei sunt cei care ne tin curati la organele genitale.Asa tara asa conducatori asa prosti.succesuri depline in activitatea voastra de limbisti
4
9
Rade ciob de oala sparta!!!
10
3
Au beut fara teodoro vici ratatul de servici
9
3
Asta merita sa aiba mainile si picioarele smulse!
6
4
Tupeist,oportunist,nesimtit," expert" ,golanas, demn si infocat sustinator al lui Dancila! Si asta spune tot despre smecherul asta de 2 bani!
12
3
Ha ha ha, cine vorbeste, tov. Teodorovici !!! Harnicul pamantului
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218