REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Eugen Teodorovici îl bagă în corzi pe Mugur Isărescu - Solicitare CLARĂ, în plin scandal

Eugen Teodorovici îl bagă în corzi pe Mugur Isărescu - Solicitare CLARĂ, în plin scandal

Replica API 9 februarie 2019 | 00:00 233

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, că prețurile în România trebuie clar exprimate în lei, completate de echivalentul acestora în euro, pentru cei care doresc, dar nu invers.

„Cum prețuri în euro?”, a spus Eugen Teodorovici, vineri, în timpul unei conferințe de presă, întrebat dacă are vreo inițiativă legată de deprecierea leului în fața euro, ceea ce majorează prețurile caselor și mașinilor care sunt exprimate în euro, conform Mediafax.

„Este un lucru pe care l-am ridicat în discuția cu domnul Guvernator, pentru că, din punctul meu de vedere trebuie foarte clar acest lucru clarificat: în România prețurile sunt exprimate în lei, eventual poate fi pus echivalentul în euro, dar nu cum este, din păcate, astăzi, pentru că o astfel de abordare duce, din păcate, la slăbirea leului, iar acest lucru trebuie clarificat. Prețurile în România sunt în lei și se poate menționa, eventual, pentru cei care doresc, echivalentul în euro și nimic altceva”, a completat Teodorovici.

Ministrul Finanțelor a insistat că a ridicat această problemă în ședința Comitetului Național de Supraveghere Macroprudențială (CNSM).

„Sigur da, (...) în Consiliul Național de Supraveghere Macroprudențială. Vom discuta acum (la 18 februarie - n.red.) alte puncte, acesta fiind unul dintre ele: (...) prețurile în România să fie clar exprimate în lei - suntem în România și aceasta este prevederea legală. Poți să pui, echivalentul în euro, eventual”, a mai spus întrebat dacă intenționează să ia o măsură legală prin care să stabilească acest lucru.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se crede destept si pe cai mari. E dreptul lui... Teo-dorovici. Treaba e cei din bilderberg nu iarta ... Macar de ar fi Teo un geniu al finantelor. Dar e subtire doar un speculant. Vom vedea.
6
0
cat de idiot trebuie sa fii sa nu-i dai dreptate lui Teodorovici de data asta!
0
7
minti bolnave- de urgenta control psihiatric
3
1
decia asta e solutia lu teodorovici isarionovici stalin ? sa faci ce ? sa pui etichete in lei ? si asta ce o sa faca ? vreo minune ? asa se face economie cu masuri kominterniste ? eu vreau sa pun pretul in euro pe bunul meu, tu cine p-la mea esti sa te bagi ba ? un nimeni !
9
3
Pentru aia care au impresia ca manole a fost vreodata parriot. Sa fiti sanatosi. A fost si este un securist hot care ne-a lasat in curul gol. Preturi in euro cand ma veti plati in euro. Fir-ai al dracului manole, turnatorule.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102