REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Eugen Teodorovici o dă de gol pe Viorica Dăncilă: Cum se face, de fapt, REMANIERE în Guvern

Eugen Teodorovici o dă de gol pe Viorica Dăncilă: Cum se face, de fapt, REMANIERE în Guvern

Replica API 29 octombrie 2018 | 01:53 484

Eugen Teodorovici a relatat, duminică seara, la Antena 3, cum se fac remanierile în Guvern. El a dezvăluit modul în care Viorica Dăncilă face evaluările miniștrilor, conform stiripesurse.ro.

”Stabilim cu programul de guvernare în partea stângă. Discutăm despre ce am făcut, despre ce nu am făcut, unde am întâmpinat probleme, care au fost motivele. Noi avem ca obiectiv sfârșitul anului. Discutăm despre fiecare măsură, prezint argumente pertinente și decizia o ia premierul.”, a spus Eugen Teodorovici.

Premierul Viorica Dăncilă va finaliza luni evaluarea miniștrilor, care va fi urmată de o remaniere. PSD va discuta acest aspect în Comitetului Executiv, care va avea loc în această săptămână. ALDE a anunțat că niciun ministru al formațiunii nu va fi remaniat.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Parlament, că se urmează o remaniere guvernamentală şi că va finaliza, până luni, evaluarea miniştrilor din cabinetul său.

„O remanierea va exista. Luni termin evaluarea”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas,
1
0
mai discotecarule tu habar nu ai sa faci bani dai avize dute ma prin america dupa bani pe unde i-a dus astea de la guvernare dar sa nu ranii acolo ca tu la strins esti hent
2
0
ar fi cazul sa va respectati pe voi insiva si automat si pe noi- respect inseamna renuntarea la minciuna- sunteti constienti si , cu atat mai mult noi, ca in cadrul ciumei rosii, singutul care decide, schimba, demite este puscariasul draknea- aceasta analfabeta este o simpla marioneta sau, o piesa de sah de pe tabla de sah, ea primeste listuta si o citeste- la atat se rezuma aportul ei. Imi poate explica careva cum, si ce o recomanda- ievaluarea slugii fidele puscariasului- tudorel
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369