REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Eugen Teodorovici, propunere inedită: absolvenții de facultăți economice, angajați automat în ANAF

Eugen Teodorovici, propunere inedită: absolvenții de facultăți economice, angajați automat în ANAF

Replica API 17 august 2019 | 02:02 491

Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat vineri că a propus angajarea fără concurs la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a absolvenţilor de facultăţi cu profil economic, pentru a întineri sistemul şi a schimba mentalităţile.

"La noi se pensionează în acest an cam 2.700 de angajaţi pe zona de ANAF. Am spus să trebuie să scoatem procedura asta care e foarte greoaie, să laşi tinerii să intre în sistem. Şi anume, toţi cei care au absolvit o facultate de profil economic, de exemplu media 8, deci dacă a trecut acea facultate, a trecut licenţa şi media pe facultate e minim 8, înseamnă că a făcut şcoală. În sistemul de ANAF şi Finanţe să intre fără examen, că sunt oameni de finanţe, stă şase luni în perioada de probă şi dacă după şase luni şi-a făcut ce trebuia să facă, rămâne în sistem mai departe, să nu mai dea concursuri, că blocăm, nu intră oameni tineri în sistem şi nu se schimbă mentalitatea celui din sistem, pentru că sistemul nu lasă nimic să intre", a afirmat Teodorovici.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, şi ministrul Apărării, Gabriel Leş, au participat la evenimentul "Ziua Diasporei - Negreşti-Oaş este Acasă", eveniment organizat în premieră de Primăria oraşului Negreşti-Oaş în parteneriat cu Fundaţia Romanian Business Leaders, prin RePatriot.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orlando e un Dandy de cabaret.Un neica nimeni , aiurit. Cum sa controleze unul care nu a si lucrat practic in sistemul economic, habar nu are ce sa controleze , lipsa de experienta isi spune cuvintul . Hai SIKTIR:
1
0
Sa intinerim haita . !
2
0
Si acum ii angajeaza pe toti cei care au absolvit facultati particulare la distanta, neacreditate, mai ales ca toti au 9 si 10 la licenta, asta ne mai lipsea ! Astia habar nu au care este realitatea !
3
0
Se poate doar daca in facultate studenti sunt invatati si cum se fura cu acte fiindca sunt foarte multe forme si unele sunt specifice,eu totusi cred ca ORLANDO a glumit.
1
0
in logica de doi ban a lui teodorovici, probabil ca urmeaza sa fie angajato la primarii toti cei de la 416 ajutor social ca sunt votanti loiali ai psd
1
0
Angajari cu dedicatie pentru p5d-c1uma-r0s1e
2
0
Absolventii de facultati economice trebuie sa construiasca o afacere de succes prin care sa probeze in lumea reala abilitatile castigate in 4 ani de scoala romaneasca. Dupa aia sa aibe dreptul de ai controla pe cei ce fac afaceri. Ca vin in control toti fraierii corupti si alcolizati sa te ameninte ca nu stiu ce lege nu respecti.
4
0
Fagadau la puscarie !
3
1
Imi vine sa rad si cu curul!
4
1
cand ti-ai facut ultimul control psihiatric?
4
1
stai lin ca lupii mari nu fac parte la spaga aia e doar ptr noi ptr voi shmotru sau supt cucu
2
0
Foarte bine ca se angajeaza tineri ca noi tineri santem viitoru tari
5
7
Ce logica de ardei umplut... Si cozonacul?... Hai ca se accepta media 8 cateva mii de euro si ceva pile.
4
1
Sa ii angajeze pe toti dar numai in piz:a masii
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920